Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 30 September 2013

Gambar Sekitar Majlis Merisik Rozita Che Wan dan Zain Saidin

Assalamualaikum, peace upon you.
Tahniah Rozita Che Wan amboii kelass kau jah merisik saja grand benor buat majlis,belum lagi majlis pernikahan dan bersanding lagi, mesti meletop habis kan :) agaknya bila tarikh pernikahan dorang ni, shida doakan semua berjalan dengan lancar dan zain jangan lama sangat masa berjalan so umur pun makin meningkat tak gitu kawna-kawan?? hehee :) shida pun turut meningkat umur bila fikir soal kawen, haihh kawen oh kawen!!

kredit to Abang Nara :)


9 comments:

  1. kelasss cik ta! siap pelamin bagai baju tak nak mengalah..baru merisik dah camni..sok sok kawen grand giler kentang kot!

    ReplyDelete
  2. mmg meletop habis lah che ta..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum shida, thanks sudi follow sheila. hehehe. ehhh merisik? ingatkan nikah tadi. hehehhee.

    ReplyDelete
  4. baik telanjang terus je che ta oi..hahaha

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah
    moga dipercepatkan tarikh majlis akad nikahnya
    cantik cekta..sweet

    Jemput join oh kembarku utk ga yumida ni..hehe..kalau free & menangi hadiah bernilai RM550
    Giveaway Butik Comel Collection

    ReplyDelete
  6. merisik punya vouge..fuhh..tpi cantik bajunya..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.