Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era | Dunia sebenar Shida Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 29 September 2013

Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era

Assalamualaikum, peace upon you.
28 SEPT-25 OCT > UMUM-26/27 OCT
~[CLICK BANNER UNTUK JOIN]~

hai! kali ni hannan n era buat GA sempena kitorang habis! Merdeka! dari UPSR! Harap2 mendapat sambutan lah yer ^^ sila click banner di atas untuk join ye bloggers2

SENARAI HADIAH GIVEAWAY HABIS UPSR! BY HANNAN N ERA
  • Hijab Bando x1 Top Referral 
  • x3 buah novel :- Jangan Baca Novel Ini, Puisi Untuk Nadina, Padang Bulan x3 pemenang
  • keychain blogger x2 pemenang
  • Review Blog x5 pemenang
  • Topup RM10 x2 pemenang   
  • x1 shawl , x1 necklace x1 pemenang 
  • x1 notebook x1 coinpurse x1 pemenang  
  • Button Badge Blogger x2 pemenang
  • x1 lipgloss kiss beauty, kiss beauty 3D, obuse lip tint, candy lip tint, x3 shiseido mask, x1 lip mask, x1 eye mask x2 pemenang *4 bottles per winner*
  • 10% discount untuk semua yg join GA *jika ingin membeli barang dari JASPLE BOUTIQUE
  • Tudung x3 pcs *tudung apa pun tak pasti* x3 pemenang
  •  doodle x2 pemenang            



MENCARI SEORANG TOP REFERRAL MEMENANGI HIJAB BANDO X1
28 SEPT-25 OCT UMUM-26/27 OCT hai! hannan n era buat GA ni sempena habis UPSR! merdeka! hahahha... harap2 GA ni mendapat sambutan, dan ramai bloggers yang join.. jom! ikut syarat2 nya..simple je ;) Cara-Cara :
1. Follow Blog Hannan and Era
2. Klik Iklan Tuan Rumah ^^ : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, *klik sampai habis loading, TUTORIAL CLEAR COOKIES *
3. Like Fanpage : ERA
4. Buat Satu Entri bertajuk 'Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era


7 Jari Ohsem:

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Shida :)

ayut said...

gud luck shida! ^^

Zaza said...

cantiklah tudung dia...semoga berjaya shida :)

Ezad Skytech said...

habis upsr terus buat GA...bagus la mereka ni...hee...all the best untuk GA ni ye shida...support blogger2 yang lain..:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

aisya said...

good luck! :D

azizah :) said...

all the best shida