Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era | Dunia sebenar Shida Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 29 September 2013

Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era

Assalamualaikum, peace upon you.
28 SEPT-25 OCT > UMUM-26/27 OCT
~[CLICK BANNER UNTUK JOIN]~

hai! kali ni hannan n era buat GA sempena kitorang habis! Merdeka! dari UPSR! Harap2 mendapat sambutan lah yer ^^ sila click banner di atas untuk join ye bloggers2

SENARAI HADIAH GIVEAWAY HABIS UPSR! BY HANNAN N ERA
  • Hijab Bando x1 Top Referral 
  • x3 buah novel :- Jangan Baca Novel Ini, Puisi Untuk Nadina, Padang Bulan x3 pemenang
  • keychain blogger x2 pemenang
  • Review Blog x5 pemenang
  • Topup RM10 x2 pemenang   
  • x1 shawl , x1 necklace x1 pemenang 
  • x1 notebook x1 coinpurse x1 pemenang  
  • Button Badge Blogger x2 pemenang
  • x1 lipgloss kiss beauty, kiss beauty 3D, obuse lip tint, candy lip tint, x3 shiseido mask, x1 lip mask, x1 eye mask x2 pemenang *4 bottles per winner*
  • 10% discount untuk semua yg join GA *jika ingin membeli barang dari JASPLE BOUTIQUE
  • Tudung x3 pcs *tudung apa pun tak pasti* x3 pemenang
  •  doodle x2 pemenang            



MENCARI SEORANG TOP REFERRAL MEMENANGI HIJAB BANDO X1
28 SEPT-25 OCT UMUM-26/27 OCT hai! hannan n era buat GA ni sempena habis UPSR! merdeka! hahahha... harap2 GA ni mendapat sambutan, dan ramai bloggers yang join.. jom! ikut syarat2 nya..simple je ;) Cara-Cara :
1. Follow Blog Hannan and Era
2. Klik Iklan Tuan Rumah ^^ : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, *klik sampai habis loading, TUTORIAL CLEAR COOKIES *
3. Like Fanpage : ERA
4. Buat Satu Entri bertajuk 'Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era


7 Jari Ohsem:

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Shida :)

ayut said...

gud luck shida! ^^

Zaza said...

cantiklah tudung dia...semoga berjaya shida :)

Ezad Skytech said...

habis upsr terus buat GA...bagus la mereka ni...hee...all the best untuk GA ni ye shida...support blogger2 yang lain..:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

aisya said...

good luck! :D

azizah :) said...

all the best shida