Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 29 September 2013

Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era

Assalamualaikum, peace upon you.
28 SEPT-25 OCT > UMUM-26/27 OCT
~[CLICK BANNER UNTUK JOIN]~

hai! kali ni hannan n era buat GA sempena kitorang habis! Merdeka! dari UPSR! Harap2 mendapat sambutan lah yer ^^ sila click banner di atas untuk join ye bloggers2

SENARAI HADIAH GIVEAWAY HABIS UPSR! BY HANNAN N ERA
  • Hijab Bando x1 Top Referral 
  • x3 buah novel :- Jangan Baca Novel Ini, Puisi Untuk Nadina, Padang Bulan x3 pemenang
  • keychain blogger x2 pemenang
  • Review Blog x5 pemenang
  • Topup RM10 x2 pemenang   
  • x1 shawl , x1 necklace x1 pemenang 
  • x1 notebook x1 coinpurse x1 pemenang  
  • Button Badge Blogger x2 pemenang
  • x1 lipgloss kiss beauty, kiss beauty 3D, obuse lip tint, candy lip tint, x3 shiseido mask, x1 lip mask, x1 eye mask x2 pemenang *4 bottles per winner*
  • 10% discount untuk semua yg join GA *jika ingin membeli barang dari JASPLE BOUTIQUE
  • Tudung x3 pcs *tudung apa pun tak pasti* x3 pemenang
  •  doodle x2 pemenang            



MENCARI SEORANG TOP REFERRAL MEMENANGI HIJAB BANDO X1
28 SEPT-25 OCT UMUM-26/27 OCT hai! hannan n era buat GA ni sempena habis UPSR! merdeka! hahahha... harap2 GA ni mendapat sambutan, dan ramai bloggers yang join.. jom! ikut syarat2 nya..simple je ;) Cara-Cara :
1. Follow Blog Hannan and Era
2. Klik Iklan Tuan Rumah ^^ : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, *klik sampai habis loading, TUTORIAL CLEAR COOKIES *
3. Like Fanpage : ERA
4. Buat Satu Entri bertajuk 'Giveaway Habis UPSR! by Hannan and Era


7 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.