Hadiah Doodle dari Blogger Dayang Deno | www.dayangdeno.com | Dunia sebenar Shida Hadiah Doodle dari Blogger Dayang Deno | www.dayangdeno.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 2 September 2013

Hadiah Doodle dari Blogger Dayang Deno | www.dayangdeno.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Entri ini shida buat untuk adik deno kita ni dari blog  www.dayangdeno.com haaa! dah tukar domain tau deno sekarang, tahniah dear :) Shida dapat doodle ni pun sebab bantu deno reg dan pasang domain yang deno guna sekarang, hal kecil je akak tolong deno tup-tup dapat pula doodle comel ni, muka memang sama dengan vector shida tu hehee sweet je :) thanks tau akak hargai :) bertambahlah koleksi doodle akak sekarang ni :) thanks to kazen juga yang turut membantu :)


22 Jari Ohsem:

deno said...

sama2 kak.. kak shida pun banyak bantu deno :) happy kak shida suka doodle tu ^_^

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH .. BUAT BLIK D BALAS BAIK :) CUTE DOODLE TU

Emas Putih said...

comel. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..comel sgt =)

Azhafizah Md Nor said...

deno memang pandai mendoodle..comel je..congrats shida doodle comel ni :)

Puan Bui Junaidi said...

CANTIK WAJAH BARU BLOG SHIDA DAN DUDEL DARI DENO PUN CANTIK..:)

Che Rosliza Che Mat said...

comel jer doodle tue...tahniah shida..

trah zain said...

lawa la muka dia, kreatif beno deno ni,, (^___^)

Zaza said...

comel doodle.. =) dah lama xmelukis doodle ni..hehe

diana said...

comel2 doodle dari deno nih..:)

Puan Ezy said...

comel! kreatif la deno..

Syarafi[skyforce331] said...

comel doodle tu :)
msyuk warna diaa

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai cutenyerrr

aisya said...

comelnye lah.. hehe

patriq said...

cantik doodle ni :)

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkk! :)

Sukma Haron said...

so cute...

Ieka Farhana said...

cantik doodle tu pndi deno buat ;)

mummyriena said...

cantik warna dia bertone hehee :)

Mas Zull said...

assalamualaikum shida....comel doodle tu...:)

Ain Syima said...

waa untung akak dpt doodle free . .
kaler biru pulak tuu . .
doodle Deno mmg cantik2 . .

Nadia Johari said...

comelneyr..nak jugakkk