Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 2 September 2013

Hadiah Doodle dari Blogger Dayang Deno | www.dayangdeno.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Entri ini shida buat untuk adik deno kita ni dari blog  www.dayangdeno.com haaa! dah tukar domain tau deno sekarang, tahniah dear :) Shida dapat doodle ni pun sebab bantu deno reg dan pasang domain yang deno guna sekarang, hal kecil je akak tolong deno tup-tup dapat pula doodle comel ni, muka memang sama dengan vector shida tu hehee sweet je :) thanks tau akak hargai :) bertambahlah koleksi doodle akak sekarang ni :) thanks to kazen juga yang turut membantu :)


22 comments:

  1. sama2 kak.. kak shida pun banyak bantu deno :) happy kak shida suka doodle tu ^_^

    ReplyDelete
  2. ALHAMDULILLAH .. BUAT BLIK D BALAS BAIK :) CUTE DOODLE TU

    ReplyDelete
  3. deno memang pandai mendoodle..comel je..congrats shida doodle comel ni :)

    ReplyDelete
  4. CANTIK WAJAH BARU BLOG SHIDA DAN DUDEL DARI DENO PUN CANTIK..:)

    ReplyDelete
  5. comel jer doodle tue...tahniah shida..

    ReplyDelete
  6. lawa la muka dia, kreatif beno deno ni,, (^___^)

    ReplyDelete
  7. comel doodle.. =) dah lama xmelukis doodle ni..hehe

    ReplyDelete
  8. comel doodle tu :)
    msyuk warna diaa

    ReplyDelete
  9. cantik doodle tu pndi deno buat ;)

    ReplyDelete
  10. cantik warna dia bertone hehee :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum shida....comel doodle tu...:)

    ReplyDelete
  12. waa untung akak dpt doodle free . .
    kaler biru pulak tuu . .
    doodle Deno mmg cantik2 . .

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.