Jika Dunia dikuasai Wanita, apa yang akan terjadi? | Dunia sebenar Shida Jika Dunia dikuasai Wanita, apa yang akan terjadi?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 17 September 2013

Jika Dunia dikuasai Wanita, apa yang akan terjadi?

Assalamualaikum, peace upon you.
Petrol stesen pun dah jadi pinky ok hahaaa Princess petrol tu yang tak tahan tu namanya :p
Kapal terbang pun sudah pink lahhh ^_^
tak tahu nak kata apa, hope sipenembak tu tak pakai baju pink, nanti penjahat pun tak mati tapi gelak besar hehee ^_^
semua tandas-tandas awam wajib warna pink hehee :)
mana-mana pun pergi semua kereta warna pink hahaa sudahhhh ^_^
rumah warna pink :) comel juga kan heheee
Jalan raya, taman-taman semua dah jadi pink heheee :)
kalau bilik kebanyakkannya ramai yang boleh terima, baik lelaki mahupun perempuan betul tak?? hehee
dapur pun pink juga, lawa betullah kalau dapat macam ni kan :)
bagaimana rasanya kalau keseluruhannya berwarna pink, rasanya kaum lelaki boleh hidup tak dalam dunia pink wanita? heheee kalaulah jika dunia ni dikuasai wanita kan heheee :)

cuba korang bayangkan blog shida ni bertukar warna pink??? errr.....tak sesuai kot ^_^


23 Jari Ohsem:

S.K.A said...

ha3..semua warna pink =) ntah2 lelaki pun lembut ape..kalau btol terjadilah, mknanya xlma lg kiamat la 2..

deno said...

best betul kalau semua kaler pink!!!

Amyma Omar said...

sakit mata tengok warna pink tu.. hahahaha lucunyaaa

Ahmad Zarif said...

lelaki pasti akan mengeleng kpale tengok semua nih. haha

AyaZuki said...

auww bestnyaaaa..saya lah orang paling gembira kalau semua pink. love pink!love pinkk ^_^

aisya said...

oh, stress la mcm ni..

p/s : bukan peminat pink.

hainom OKje said...

OKje Okjerrr..... cantiklah nampak lembuttt je

nur farahain said...

Wow wowo, bestnyeee..hahhahhaha. ;)

Zaza said...

wahaaaa.... tp lawa jugak semua color pink ;)

Sally Yatiey said...

Comel je kalau semua pink ;D hehe

♥ Lia Abdillah ♥ said...

oh, tidakk. warne purple baru okeyy. haha XD

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!
kabur mataaa melihat warna pink semua =__+''

Aniq Bukhary said...

Wkakaka.. comel je dunia nie kalau dikuasai wanita. :D

Bahrain Ramlan said...

oh tidak!..haha

dari:
akubahrain.com

Aimi Syafiqah said...

Pink pink. Best best ^^ Haha.

*Hai sis shida :)

Zinnia Z A said...

waahh ! geramnya tengok kaler pink... ! suka suka ...! :D hhahah

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa cantiknyer...indahnyer dunia serba pink gitu...

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyerrrr.. tp agaq scary jugaqla kalau semua pon nak pink je, hahahha~

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum... duniashida,

Dunia yang kehijauan boleh ditukarkan warna 'pink' no hal... dah lama2 boleh terima jugak kan.

mselim3

pls: warna rambut sekarang pun dah x hitam.. ada warna kuning,hijau, macam2 kaler ader...hehe

Azhafizah Md Nor said...

lebih baik jangan..nanti kaum lelaki pitam..lainlah kalau sihatimerahjambu..confirm suke habis! kalau setakat rumah tu n aset tu dapat full pink dah cukup kot :)

Fatanah Khirizan said...

haha,princess petrol tu lawak la...tapi comel jugak kalau warna pink,hehe... tapi saya suka warna biru..mesti cantik,tenang je tengok...hehe :)

Nadia Johari said...

nad yang perempuan ni pun tak boleh hidup warna pink..haha

ayut said...

wahhh...smart + cool gak tu...pink semua...hahahaha