Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 17 September 2013

Jika Dunia dikuasai Wanita, apa yang akan terjadi?

Assalamualaikum, peace upon you.
Petrol stesen pun dah jadi pinky ok hahaaa Princess petrol tu yang tak tahan tu namanya :p
Kapal terbang pun sudah pink lahhh ^_^
tak tahu nak kata apa, hope sipenembak tu tak pakai baju pink, nanti penjahat pun tak mati tapi gelak besar hehee ^_^
semua tandas-tandas awam wajib warna pink hehee :)
mana-mana pun pergi semua kereta warna pink hahaa sudahhhh ^_^
rumah warna pink :) comel juga kan heheee
Jalan raya, taman-taman semua dah jadi pink heheee :)
kalau bilik kebanyakkannya ramai yang boleh terima, baik lelaki mahupun perempuan betul tak?? hehee
dapur pun pink juga, lawa betullah kalau dapat macam ni kan :)
bagaimana rasanya kalau keseluruhannya berwarna pink, rasanya kaum lelaki boleh hidup tak dalam dunia pink wanita? heheee kalaulah jika dunia ni dikuasai wanita kan heheee :)

cuba korang bayangkan blog shida ni bertukar warna pink??? errr.....tak sesuai kot ^_^


23 comments:

  1. ha3..semua warna pink =) ntah2 lelaki pun lembut ape..kalau btol terjadilah, mknanya xlma lg kiamat la 2..

    ReplyDelete
  2. best betul kalau semua kaler pink!!!

    ReplyDelete
  3. sakit mata tengok warna pink tu.. hahahaha lucunyaaa

    ReplyDelete
  4. lelaki pasti akan mengeleng kpale tengok semua nih. haha

    ReplyDelete
  5. auww bestnyaaaa..saya lah orang paling gembira kalau semua pink. love pink!love pinkk ^_^

    ReplyDelete
  6. oh, stress la mcm ni..

    p/s : bukan peminat pink.

    ReplyDelete
  7. OKje Okjerrr..... cantiklah nampak lembuttt je

    ReplyDelete
  8. Wow wowo, bestnyeee..hahhahhaha. ;)

    ReplyDelete
  9. wahaaaa.... tp lawa jugak semua color pink ;)

    ReplyDelete
  10. Comel je kalau semua pink ;D hehe

    ReplyDelete
  11. oh, tidakk. warne purple baru okeyy. haha XD

    ReplyDelete
  12. pergh!!
    kabur mataaa melihat warna pink semua =__+''

    ReplyDelete
  13. Wkakaka.. comel je dunia nie kalau dikuasai wanita. :D

    ReplyDelete
  14. oh tidak!..haha

    dari:
    akubahrain.com

    ReplyDelete
  15. Pink pink. Best best ^^ Haha.

    *Hai sis shida :)

    ReplyDelete
  16. waahh ! geramnya tengok kaler pink... ! suka suka ...! :D hhahah

    ReplyDelete
  17. waa cantiknyer...indahnyer dunia serba pink gitu...

    ReplyDelete
  18. cantiknyerrrr.. tp agaq scary jugaqla kalau semua pon nak pink je, hahahha~

    ReplyDelete
  19. Assalammualikum... duniashida,

    Dunia yang kehijauan boleh ditukarkan warna 'pink' no hal... dah lama2 boleh terima jugak kan.

    mselim3

    pls: warna rambut sekarang pun dah x hitam.. ada warna kuning,hijau, macam2 kaler ader...hehe

    ReplyDelete
  20. lebih baik jangan..nanti kaum lelaki pitam..lainlah kalau sihatimerahjambu..confirm suke habis! kalau setakat rumah tu n aset tu dapat full pink dah cukup kot :)

    ReplyDelete
  21. haha,princess petrol tu lawak la...tapi comel jugak kalau warna pink,hehe... tapi saya suka warna biru..mesti cantik,tenang je tengok...hehe :)

    ReplyDelete
  22. nad yang perempuan ni pun tak boleh hidup warna pink..haha

    ReplyDelete
  23. wahhh...smart + cool gak tu...pink semua...hahahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.