Kenapa shida menyertai NMG | NMGNETWORK | Creative Greate Service | Dunia sebenar Shida Kenapa shida menyertai NMG | NMGNETWORK | Creative Greate Service

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 14 September 2013

Kenapa shida menyertai NMG | NMGNETWORK | Creative Greate Service

Assalamualaikum, peace upon you.
  • Pendaftaran percuma dan simpanan serendah RM40 seumur hidup
  • Tidak perlu mencari orang kerana dengan NMG hanya copy dan paste orang pasti cari kita
  • Cuma keluarkan iklan-iklan NMG di wall facebook
  • Pulangan yang lumayan mengikut pakej yang kita ambil dan dapat pulangan berkali-kali
  • NMG juga menyediakan satu GROUP dimana ahli-ahli baru akan dilatih dan diberi tips-tips serta teknik bagaimana nak menjana pendapatan dengan NMGNetwork
  • Bukan MLM bukan jual produk bukan juga skim cepat kaya
  • Tak perlu modal ribu-ribu
  • Paling penting ianya HALAL kerana ia benar-benar hasil dari keuntungan semasa ahli
  • NMG tidak menjanjikan pulangan tetap tetapi NMG menjanjikan perkongsian keuntungan semasa ahli jadi tetap jatuh hukum RIBA kerana kita tahu berniaga ada untung dan rugi 
  • NMG tidak melabur duit ahli, keuntungan diambil semasa ahli dan jelas tiada unsur gharar
  • NMGNETWORK juga berdaftar dengan SSM 
  • Terdapat beberapa BONUS yang disediakan kepada ahli yang AKTIF
  • Sebanyak 50% keuntungan diberikan kepada ahli yang AKTIF dan RAJIN
  • NMGNETWORK mudah, murah dan berkesan

so setakat ini saja yang shida boleh kongsikan kepada korang, selebihnya korang fikir-fikirkan ok :) berminat seperti biasa boleh PM shida di facebook atau email shida : admin@duniashida.com

8 Jari Ohsem:

deno said...

insyaallah maybe nak join tapi kena kumpul duit dulu :)

Ainim Suju said...

first time ni dengar NMG ni

Sukma Haron said...

nampak menarik, first time dengar....

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

sgt bgga dgn shida =)

Sally Yatiey said...

menarik NMG ni ;)

Si Matatajam said...

Teringin nak join tapi takut x dapat bg full komitmen

baby comel said...

Kakau x aktif facebook agak2 leh join jgk ke shida?

aisya said...

selalu tengok kak shida post pasal ni.. mula2 tak paham apa jugak ni sebenarnya..