Penampilan baru blog www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Penampilan baru blog www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 3 September 2013

Penampilan baru blog www.duniashida.com

Assalamualaikum, peace upon upon you
Inilah rupa wajah baru blog shida, actually tak banyak beza tetap biru cuma shida ubah-ubah ikut selera terkini, selera macam mana shida pun tak pasti yang pastinya terjadi seperti sekarang, ok ke? mesti berat kan blog shida dengan header punya besar haihh, shida susah dan tak pandai nak buat header kecil-kecil ni, dah biasa buat yang besar punya hehee :) tujuan bertukar ni nak ambil balik mood bloging yang sekian lama terjunam dalam gaung huhuu. Hope kawan-kawan masih support shida, masih bertatih shida ni sebenarnya dan alhamdulillah rank alexa tak jatuh mendadak still maintain cunn hahaaa :p ok shida nak terus blogwalking guna bloglist shida dulu nanti baru jump-jump ke lain and nanti nak keluar isu hot and spicy hehee tungguu :)


35 Jari Ohsem:

Cik Kumbang said...

menarik dan kemas :)
yang pasti kaler biru wajib ada ea hehe

happy blogging juga

part header besar tu kita serupa muehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. lawa header baru. maintain biru kann. sheila suka tengok gambar shida dekat header tu. teringin nak buh gambor sendiri kat header. hehehhehe :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik masih kekal biru :-)

Mohamad Khairil said...

cantik!! tak apa. saya ttp sokong :)

aisya said...

kemas dan yg pasti sy suka.. hehe

AyueJean AJ said...

Kemaslah Shida...
Tak nampak sarat....
Kalau AJ pun, header tak reti nak buat kecik2...
Hehehehhehe.....

AbgferOz said...

weee... makin menarik.. warna still same :)

Normi Nieza said...

cantik..:)

Aniq Bukhary said...

Wa kat belakang lu.. support :)

Rosmiza Ali said...

Masih kekal biru.. But as always, ur citarasa memang mantop.. Cuma berat sikit jer.. Hehe.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Azhafizah Md Nor said...

smart design shida..keep on blogging dan keep on berseni gitu :)

patriq said...

cntik kemas apa lg semua ada hehee :)

patriq said...

boleh edit blog pat lepas ni kan kih3 :p

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkk, kemas dan menarik! ^_^

Sukma Haron said...

header yang menarik....like blue...akak ingat pun nak tukar header blog akak ler....hehe

Ieka Farhana said...

cantik kak shida blog skg still biru weee :)

Harith Iskandar said...

header ok cume byk iklan jer la kat atas tu...ehe :p

mummyriena said...

biru melambangkan blog ko kan shida hehee..nice!

Puan Ezy said...

sentiasa dgn kaler birunye.. hehe

♥ Nana BamBam ♥ said...

Assalamualaikum sis shida,
nampak lawa banner :)

saya suka..sebab biru kesukaan saya juga.. alhamdulillah sejuk mata memandang :)

Zaza said...

serius kemas dan cantik =)

Fatin Hazwani said...

Cantik sangat lah kak :)

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Tak silap kita..shida guna biru yg gelap skit untuk bhgn kerawang kt ats, tab menu dgn footer kan? :)

Yang pasti, kita suka lagi header baru ni dari sebelumnya.. ^_^

Cuma satu je shida..pandangan mata kitalah.. shida guna bnyk gradient. Dkt header-gmbr shida-kerawang-tab menu-perkataan dunia SS-button follow FB/FP/G+ dan background tarikh n sidebar.

Bukan maksud kita shida kena kurgkn..shida trial n error lagi ya..dlm proses mengedit lagi kan ni :)

Kisah Si Dairy said...

wah..cantik shida...biru tetap nie..

Aeda Zainal said...

Nice & kemas, serius jelos ni, hehe

Aeda Zainal said...

Nice & kemas, serius jelos ni, hehe

hazwan hairy said...

meriahhh..nk juga plezz..haha

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH . MENARIK TERTARIK KAU MEMANG DE BOM .. KIHKIH . CUN MELETOP KAK .. BIRU TU SEMESTINYE ADE ..

yanie j said...

cantik kak kemas je ;))

Eyma su said...

wow menarik..warna pon softland..hehe..:P

baby comel said...

cantik shida, blue biru tu lawa..

deno said...

cantik! tapi tetap warna biru :)

p/s; kakshida terima kasih dah letak banner ^^

Ain Syima said...

kemas cantik dan yang paling penting cepat load . .
Bila masuk blog ni tak payah nak refresh dan tunggu lama-lama
Happy blogging :)

suka warna biru . . tenang je tengok . .

caliph shuriken said...

tgk header tu rasa mcm ada langsir laa ^^

Nadia Johari said...

tukar macam mana pun yang penting kemas..hehe..blog shida sentiasa ade pelawat