Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 3 September 2013

Penampilan baru blog www.duniashida.com

Assalamualaikum, peace upon upon you
Inilah rupa wajah baru blog shida, actually tak banyak beza tetap biru cuma shida ubah-ubah ikut selera terkini, selera macam mana shida pun tak pasti yang pastinya terjadi seperti sekarang, ok ke? mesti berat kan blog shida dengan header punya besar haihh, shida susah dan tak pandai nak buat header kecil-kecil ni, dah biasa buat yang besar punya hehee :) tujuan bertukar ni nak ambil balik mood bloging yang sekian lama terjunam dalam gaung huhuu. Hope kawan-kawan masih support shida, masih bertatih shida ni sebenarnya dan alhamdulillah rank alexa tak jatuh mendadak still maintain cunn hahaaa :p ok shida nak terus blogwalking guna bloglist shida dulu nanti baru jump-jump ke lain and nanti nak keluar isu hot and spicy hehee tungguu :)


35 comments:

  1. menarik dan kemas :)
    yang pasti kaler biru wajib ada ea hehe

    happy blogging juga

    part header besar tu kita serupa muehehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum shida. lawa header baru. maintain biru kann. sheila suka tengok gambar shida dekat header tu. teringin nak buh gambor sendiri kat header. hehehhehe :)

    ReplyDelete
  3. cantik!! tak apa. saya ttp sokong :)

    ReplyDelete
  4. kemas dan yg pasti sy suka.. hehe

    ReplyDelete
  5. Kemaslah Shida...
    Tak nampak sarat....
    Kalau AJ pun, header tak reti nak buat kecik2...
    Hehehehhehe.....

    ReplyDelete
  6. weee... makin menarik.. warna still same :)

    ReplyDelete
  7. Wa kat belakang lu.. support :)

    ReplyDelete
  8. Masih kekal biru.. But as always, ur citarasa memang mantop.. Cuma berat sikit jer.. Hehe.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  9. smart design shida..keep on blogging dan keep on berseni gitu :)

    ReplyDelete
  10. cntik kemas apa lg semua ada hehee :)

    ReplyDelete
  11. boleh edit blog pat lepas ni kan kih3 :p

    ReplyDelete
  12. Cantikkkkkk, kemas dan menarik! ^_^

    ReplyDelete
  13. header yang menarik....like blue...akak ingat pun nak tukar header blog akak ler....hehe

    ReplyDelete
  14. cantik kak shida blog skg still biru weee :)

    ReplyDelete
  15. header ok cume byk iklan jer la kat atas tu...ehe :p

    ReplyDelete
  16. biru melambangkan blog ko kan shida hehee..nice!

    ReplyDelete
  17. sentiasa dgn kaler birunye.. hehe

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum sis shida,
    nampak lawa banner :)

    saya suka..sebab biru kesukaan saya juga.. alhamdulillah sejuk mata memandang :)

    ReplyDelete
  19. Cantik sangat lah kak :)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.

    Tak silap kita..shida guna biru yg gelap skit untuk bhgn kerawang kt ats, tab menu dgn footer kan? :)

    Yang pasti, kita suka lagi header baru ni dari sebelumnya.. ^_^

    Cuma satu je shida..pandangan mata kitalah.. shida guna bnyk gradient. Dkt header-gmbr shida-kerawang-tab menu-perkataan dunia SS-button follow FB/FP/G+ dan background tarikh n sidebar.

    Bukan maksud kita shida kena kurgkn..shida trial n error lagi ya..dlm proses mengedit lagi kan ni :)

    ReplyDelete
  21. wah..cantik shida...biru tetap nie..

    ReplyDelete
  22. Nice & kemas, serius jelos ni, hehe

    ReplyDelete
  23. Nice & kemas, serius jelos ni, hehe

    ReplyDelete
  24. WAHHHH . MENARIK TERTARIK KAU MEMANG DE BOM .. KIHKIH . CUN MELETOP KAK .. BIRU TU SEMESTINYE ADE ..

    ReplyDelete
  25. wow menarik..warna pon softland..hehe..:P

    ReplyDelete
  26. cantik shida, blue biru tu lawa..

    ReplyDelete
  27. cantik! tapi tetap warna biru :)

    p/s; kakshida terima kasih dah letak banner ^^

    ReplyDelete
  28. kemas cantik dan yang paling penting cepat load . .
    Bila masuk blog ni tak payah nak refresh dan tunggu lama-lama
    Happy blogging :)

    suka warna biru . . tenang je tengok . .

    ReplyDelete
  29. tgk header tu rasa mcm ada langsir laa ^^

    ReplyDelete
  30. tukar macam mana pun yang penting kemas..hehe..blog shida sentiasa ade pelawat

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.