Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 21 September 2013

Peta Dunia jika diterbalikkan terbentuk tulisan Allah SWT dan Nabi Muhammad SAW

Assalamualaikum, peace upon you.
Apa yang nak diragukan lagi kebesaran Allah SWT tiada tolak bandingnya betapa besarnya  kuasa Allah SWT, Allah hu'Akbar


21 comments:

  1. subhanallah! mmg kekuasaan Allah! :)

    ReplyDelete
  2. maha suci Allah...

    ReplyDelete
  3. ohh.. baru tau tentang yg ni..

    ReplyDelete
  4. Kuasa allah tiada tolok bandingnyaa...betul! :D

    ReplyDelete
  5. Subhanallah... indahnya setiap kejadianNYa...

    ReplyDelete
  6. Assalammualikum...duniashida,

    memang x dapat dinafikan lagi.. sesungguhnya daripada penciptaan-Nya sudah nampak tanda2 kebesaran-Nya.

    mselim3

    pls: semoga ini memberikan kesedahan pada kita semau..amin.

    ReplyDelete
  7. Subhanallah.. Hebatnya kebesaran Allah Kita je yg x nampak.. Saya dah lama study geografi tp seorang cikgu pun x pernah bg tau nie.. jd blogger baru tahu.. prkongsian menarik...

    ReplyDelete
  8. Subhanallah..Allah maha berkuasa ke atas segalanya.

    ReplyDelete
  9. wahhh.. subhanallah.... baru kak mia tahu ni.

    ReplyDelete
  10. subhanallah... saya baru tau ni,tq share... hihi :)

    ReplyDelete
  11. pernah tgk dlm youtube sblom ni :)

    ReplyDelete
  12. tu la dia kebesaran Allah..Allah nak kita sedar dunia ni hanya sementara..sentiasa dekatkn diri kepada Allah

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.