Punca kebocoran Movie KL Gangster 2 dari orang dalam?? | Dunia sebenar Shida Punca kebocoran Movie KL Gangster 2 dari orang dalam??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 1 September 2013

Punca kebocoran Movie KL Gangster 2 dari orang dalam??

Assalamualaikum, peace upon you.
Dari apa yang shida baca di wall-wall blogger ada yang mengatakan kes ini berpunca dari orang dalam, kalau tak ada punca tak ada penyebaran, kalau fikir logik betul juga, kalau tak dari mana blogger-blogger sekian dapat link atau sumber link download ni, bukan blogger yang ada pada pembikinan movie tersebut. Kita tunggu dan lihat bagaimana kesudahan kes Syamsul ni. Siapa dalang sebenarnya dan siapa nak jatuhkan siapa :) mesti masuk melodi  punya 'tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi!' :)


20 Jari Ohsem:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

macam2 lah skrg nie.

sharmiza shahar said...

kepada blogger n sape2 yg dah upload kat internet tu, hati-hati lah

Sally Yatiey said...

betul tu kak shida.. mesti sebab orang dalam ni..

aisya said...

walaupun tak suka filem ni tp kesian jugak. penat lelah dia, sekali org buat mcm tu. huhu

Bahrain Ramlan said...

dah berapa hari ni takkan tak jumpa lagi siapa yang bocorkan filem tu..

Puan Ezy said...

cian pulak kat dak syamsul ni.. pnat2 buat filem jdk cenggini lak.. huhu

Anis Ains said...

kesian dengan shamsul yusof, penat2 dia bertungkus lumus, semoge doanya dimakbulkan (:

Shark Kay said...

Tunggu dan lihat je lar cmner..
Dpt tangkap atau tdak..
Rasanyer snyap cmtu je pasni.

baby comel said...

Mesti ada punca dan sumber betul tak. Takkan le tetiba je blogger dpt. Tapi pape pun, penat lelah mereka yg bekerja... errm, payah nk cakap

ayut said...

tu kena check org dlm dulu bru la slhkan org len...hihihi

Hawa Syazana SD said...

K

Hawa Syazana SD said...

Kesian kat dia.. Apa la motif orang tu buat mcm tu kat dia..

Azhafizah Md Nor said...

tu lah kan..masterpiece ada pada org dalam..kalau dah bocor,memang tersebarlah jawabnya..dunia internet luas..

Che Rosliza Che Mat said...

akak rasa orang dalam jugak nak kaut untung...kesian pulak kat shamsul..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mesti la org dalam klu x cmna la nk bocor citer tuh

patriq said...

org dlm gak ni...

Sukma Haron said...

semuanya hanya di hujung jari.......

mummyriena said...

ssh nk stody bab mcm ni internet pe saja blh blaku..

Solehah Shamsuddin said...

no komen sbb xtau keje spe sbnrnye.harap dia dpt cari punca sebenar.kesian shamsul

Nadia Johari said...

kesian artis-artis tu..sapa la punya angkara