Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 1 September 2013

Punca kebocoran Movie KL Gangster 2 dari orang dalam??

Assalamualaikum, peace upon you.
Dari apa yang shida baca di wall-wall blogger ada yang mengatakan kes ini berpunca dari orang dalam, kalau tak ada punca tak ada penyebaran, kalau fikir logik betul juga, kalau tak dari mana blogger-blogger sekian dapat link atau sumber link download ni, bukan blogger yang ada pada pembikinan movie tersebut. Kita tunggu dan lihat bagaimana kesudahan kes Syamsul ni. Siapa dalang sebenarnya dan siapa nak jatuhkan siapa :) mesti masuk melodi  punya 'tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi!' :)


20 comments:

  1. kepada blogger n sape2 yg dah upload kat internet tu, hati-hati lah

    ReplyDelete
  2. betul tu kak shida.. mesti sebab orang dalam ni..

    ReplyDelete
  3. walaupun tak suka filem ni tp kesian jugak. penat lelah dia, sekali org buat mcm tu. huhu

    ReplyDelete
  4. dah berapa hari ni takkan tak jumpa lagi siapa yang bocorkan filem tu..

    ReplyDelete
  5. cian pulak kat dak syamsul ni.. pnat2 buat filem jdk cenggini lak.. huhu

    ReplyDelete
  6. kesian dengan shamsul yusof, penat2 dia bertungkus lumus, semoge doanya dimakbulkan (:

    ReplyDelete
  7. Tunggu dan lihat je lar cmner..
    Dpt tangkap atau tdak..
    Rasanyer snyap cmtu je pasni.

    ReplyDelete
  8. Mesti ada punca dan sumber betul tak. Takkan le tetiba je blogger dpt. Tapi pape pun, penat lelah mereka yg bekerja... errm, payah nk cakap

    ReplyDelete
  9. tu kena check org dlm dulu bru la slhkan org len...hihihi

    ReplyDelete
  10. Kesian kat dia.. Apa la motif orang tu buat mcm tu kat dia..

    ReplyDelete
  11. tu lah kan..masterpiece ada pada org dalam..kalau dah bocor,memang tersebarlah jawabnya..dunia internet luas..

    ReplyDelete
  12. akak rasa orang dalam jugak nak kaut untung...kesian pulak kat shamsul..

    ReplyDelete
  13. mesti la org dalam klu x cmna la nk bocor citer tuh

    ReplyDelete
  14. semuanya hanya di hujung jari.......

    ReplyDelete
  15. ssh nk stody bab mcm ni internet pe saja blh blaku..

    ReplyDelete
  16. no komen sbb xtau keje spe sbnrnye.harap dia dpt cari punca sebenar.kesian shamsul

    ReplyDelete
  17. kesian artis-artis tu..sapa la punya angkara

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.