Rita Rudaini dan Aidil Zafuan Sah Bercerai | Dunia sebenar Shida Rita Rudaini dan Aidil Zafuan Sah Bercerai

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 6 September 2013

Rita Rudaini dan Aidil Zafuan Sah Bercerai

Assalamualaikum, peace upon you.
Sedih juga dengar berita ni, shida harap-harap tak bercerai tapi akhirnya bercerai juga, walaupun halal bercerai disisi agama kita tapi hendaklah dielakkan seelok-eloknya kalau dah tak ada jodoh tidak sefahaman nak bat macam mana dah ketentuan. Tapi kita sendiri tak tahu pergolakan rumah tangga Rita Rudaini dan Aidil Zafuan ni. Cuma doa yang terbaik buat mereka dan anak-anak. Actually shida jadi suka Rita ni sejak dia berlakon dalam Drama Sehangat Asmara bersama Adi Putra :) baca selanjutnya...
time ni fight habis tentang hak penjagaan anak, ingat tak?? heheee..


11 Jari Ohsem:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. sedihnyaa. kesian 2 hero depa kan... >_____<

Azhafizah Md Nor said...

sudah tiada jodoh.kalaulah itu yang terbaik buat mereka.

Ahmad Zarif said...

memang dah takde jodoh mereka ni..

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Dah kalau itu yang tersurat...semoga di tabahkan hati Rita...
Semoga anak-anak mereka menjadi anak yang soleh...

x0x0 ^___^

Sally Yatiey said...

Sedihnya dengar mereka bercerai..

Norhasniza Khalid said...

erm... andai itu ketentuanNya.. kita redha sajalah.... doa yang baik-baik saja buat mereka

Farah Waheda Wahid said...

turut sedih mendengar berita ni masa hari raya hari tu... tapi nak buat macam mana...hanya mereka yang faham masalah mereka....

Nisha said...

new blog, new segmen! ^^ Jemput join --> http://mrsexotic.blogspot.com/2013/09/segmen-hi-there.html

Aniq Bukhary said...

apa ble buat.. dah xde jodoh..

aisya said...

kisah diorg ni mcm2.. kesian tgk anak2 yg comel2 tu..

caliph shuriken said...

klau x silap sjak awal2 lagi family sebelah pihak tu mcm x setuju diorg kawen kn...