Rojak buatan sendiri mudah dan cepat | Dunia sebenar Shida Rojak buatan sendiri mudah dan cepat

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 12 September 2013

Rojak buatan sendiri mudah dan cepat

Assalamualaikum, peace upon you.
Hahahaa awal-awal lagi rasa nak gelak sebabnya shida jarang post pasal makan dan bila nak makan snap dulu ^_^ tak tahu lah ikut siapa perangai macam ni :) semalam dengan hujan-hujan ni lapar je rasa malam-malam kan, so shida spotcek kat dapur ada buah-buah ni epal dengan jambu lepas shida potong-potong kecil kebetulan shida ada beli kuah rojak dekat pasar malam hari tu belum try lagi, so siaplah seperti dalam gambar sedap juga hehee :) tambah lagi makan sejuk fuhhh ^_^ Menu lebih kurang je shida ni ^_^ korang nak tambah pedas tumbuk cili padi gaul sekali lagi ummppphh!!


16 Jari Ohsem:

Amyma Omar said...

nyum2... teringin sangat makan buah jambu... :(

Aniq Bukhary said...

Menyesal tengok entry nie . mengidam plak nak makan.. keh2 :D

Nurulhuda Abu Hassan said...

nyum3. klu letak kacang sikit. mesti ag sedap.

ssh nak carik kuah rojak yg betul2 sedap. :)

Normi Nieza said...

sdap tu shida..:)

Sally Yatiey said...

sedap! ;D

Noor said...

sedapnya!!!

Zaza said...

sedap tu shida... =)

Harith Iskandar said...

HAAA ayah say suke sangat mkn rojak.dia pun selalu buat sendiri.huh teringat plak nk balik kg bulan ni...ehe

Fizi Zaidi said...

ini pun dh npak syok kak :)

diana said...

ada nenas lagi best nih..:)

Maria Firdz said...

Terliur plak kite... Dh la tgh ngidam nih.. Huhu

Cik Nur™ said...

malam2 ni tgk rojak..terliurnyaaaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedapnyaaaa..

terliur tgk.

Sukma Haron said...

dah lama tak makan rojak buah ini...

aisya said...

rojak buah.. hehe..

Nadia Johari said...

ok ahad ni rasa nak beli rojak buah la..haha