Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 12 September 2013

Rojak buatan sendiri mudah dan cepat

Assalamualaikum, peace upon you.
Hahahaa awal-awal lagi rasa nak gelak sebabnya shida jarang post pasal makan dan bila nak makan snap dulu ^_^ tak tahu lah ikut siapa perangai macam ni :) semalam dengan hujan-hujan ni lapar je rasa malam-malam kan, so shida spotcek kat dapur ada buah-buah ni epal dengan jambu lepas shida potong-potong kecil kebetulan shida ada beli kuah rojak dekat pasar malam hari tu belum try lagi, so siaplah seperti dalam gambar sedap juga hehee :) tambah lagi makan sejuk fuhhh ^_^ Menu lebih kurang je shida ni ^_^ korang nak tambah pedas tumbuk cili padi gaul sekali lagi ummppphh!!


16 comments:

  1. nyum2... teringin sangat makan buah jambu... :(

    ReplyDelete
  2. Menyesal tengok entry nie . mengidam plak nak makan.. keh2 :D

    ReplyDelete
  3. nyum3. klu letak kacang sikit. mesti ag sedap.

    ssh nak carik kuah rojak yg betul2 sedap. :)

    ReplyDelete
  4. HAAA ayah say suke sangat mkn rojak.dia pun selalu buat sendiri.huh teringat plak nk balik kg bulan ni...ehe

    ReplyDelete
  5. Terliur plak kite... Dh la tgh ngidam nih.. Huhu

    ReplyDelete
  6. malam2 ni tgk rojak..terliurnyaaaa

    ReplyDelete
  7. dah lama tak makan rojak buah ini...

    ReplyDelete
  8. ok ahad ni rasa nak beli rojak buah la..haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.