Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 11 September 2013

Wordless Wednesday | Fesyen Pakaian Kertas

Assalamualaikum, peace upon you.


17 comments:

  1. haishh..mcm2 fesyen dah skrang ni kan...

    ReplyDelete
  2. Ada yang cantik dan simple ada yang cantik tapi serabut

    ReplyDelete
  3. Kreatifnya.. Tapi kalau terkoyak naya jer.. Gugugu~~
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  4. menarik, tp kalo koyak, nk nye jd pak pandir moden,,hehe

    ReplyDelete
  5. Salam

    hahaha mmg seni,sesui utk fashion and runaway sajalah, klw pakai tuk g jalan2, mmg kena koyakkan ! haha bahaya betul :P hihi

    ReplyDelete
  6. macam2 rupa fesyen sekarang :)

    ReplyDelete
  7. Mak ai.. fashion ke apa nie... Haha

    ReplyDelete
  8. Mak ai.. fashion ke apa nie... Haha

    ReplyDelete
  9. suka topi yg warna purple tu. hehe

    ReplyDelete
  10. Pelik sangat ni..sekali hujan abes semua.

    ReplyDelete
  11. Kreatif... Tpi dh hbis kain ke.. Hehe

    ReplyDelete
  12. ade ke orang nak pakai baju ni..hahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.