Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 18 September 2013

Wordless Wednesday | Miskin Kaya Kita Sama Sahaja

Assalamualaikum, peace upon you.


19 comments:

  1. betul tu , tak kira siapa kita kat dunia , bila mati nanti , kita tetap sama...yang membezakan amal ibadah kita :D

    ReplyDelete
  2. Allahhuakbar. :') Miskin atau kaya semua ujian daripada Allah.

    ReplyDelete
  3. kita semua bakal tempoh alam yg sama ;)

    ReplyDelete
  4. Setuju 100%.. Kat dunia bolehla nak bermegah2 dengan harta kekayaan, tapi kat 'sana' nanti kita semua sama jer tarafnya.. Takut bila pikir soal mati.. T_T
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  5. walau tinggi mana pangkat dan kekayaan kita, bila mati tetap di situ... di tempat yg sama, di dalam tanah

    ReplyDelete
  6. Assalammualikum... duniashida,

    miskin atau kaya sama sahaja bila dah mati, yang membezakannya adalah amalan.. entry yg mempunyai mesej.

    mselim3

    pls: terbaik dan kalau boleh selalu ada entry macam nie.. mselim3 selalu intai2 sini baca entry nuffnang kat sini.

    ReplyDelete
  7. Setuju sangat.. Walau apa dan bagaimana pun keadaan, kita tetap menuju kearah satu tempat yg sama iaitu kubur... Muhasabah diri

    ReplyDelete
  8. setiap manusia adalah sama di sisi Allah SWT cuma yang membezakan kita adalah amalan masing masing.

    ReplyDelete
  9. tiada lagi pangkat di alam kubur..semua sama saja..akan dihisab..akan mendapat balasan..

    ReplyDelete
  10. betul..akhirnya kita tetap sama....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.