2 CPUV Campaign dari Nuffnang sesi Oktober | Chipsmore (Oct) dan SONY NEX 5-T | Dunia sebenar Shida 2 CPUV Campaign dari Nuffnang sesi Oktober | Chipsmore (Oct) dan SONY NEX 5-T

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 8 October 2013

2 CPUV Campaign dari Nuffnang sesi Oktober | Chipsmore (Oct) dan SONY NEX 5-T

Assalamualaikum, peace upon you
Alhamdulillah 2 BE/CPUV dari Nuffnang hari ini untuk bulan oktober muncul dalam blog shida, cpuv ke 65 dan 66 syukur :) Cpuv dari iklan Chipsmore (Oct) dan SONY NEX 5-T. Thanks kepada Nuffnang memberi rezeki lagi untuk bulan ni dan akhir bulan oktober juga tak nak cakap banyak shida nak cashout itu saja, cpuv yang lain tak nak credit tu tinggal untuk next year saja. Tahun ni cashout Nuffnang paling sikit dan paling lambat. Biasa dapat cashout 2 kali setahun kali ni disebab terlalu sibuk setahun sekali haihh!! jadi lah dari tak dapat cashout kan. Rezeki jangan ditolak katanya :) Kawan-kawan yang aktif mesti seronok kan Nuffnang masyuk tiap hari, andai boleh seperti dulu kan seronok huhuhu :')


17 Jari Ohsem:

Kisah Si Dairy said...

wah...bestnya shida...akak just dapat 1 jerk..harap nanti dapat lagi...tahniah dik

Norhasniza Khalid said...

alhamdulillah, rezeki tu..

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Ezad Skytech said...

ramai jugak yang dapat 2 CPUV ni kan...ezad pun dapat jugak...hee...ezad pun setakat ni cuma setahun sekali je cashout..saje nak kumpul banyak2 dulu baru cashout...hee

Sya Mimie said...

tahniah.. bnyk nya yang on going.. seronok tengok.. :)

Amyma Omar said...

wah.. tahniah shida.. bnyak nye... hehe saya klik2 tabung awk ye.. :)

nanakimie said...

alhamdulillah..tahniah...:)

JunAina said...

Banyaknya BE tengah running...akak ada satu je selepas satu lagi dah credited semalam.

azizah :) said...

jijah pon dapat dua2 ni... tahniah shida

Aniq Bukhary said...

Untung laa... Jelley dowh! Hehe

diana said...

tahniah,..banyak tu shida..

Nadya Dyana said...

Tahniah :D

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!! bnyk gilaa!!!

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah..congrats!

aisya said...

tahniah :)

Sally Yatiey said...

Tahniah! ;D

Sukma Haron said...

tahniah Shida....banyak yea masuk iklan nuffnang.......