2 days left! cepat sebelum tamat! | Top Referral Terkini Reddelima Giveaway Part1 by DSS | Dunia sebenar Shida 2 days left! cepat sebelum tamat! | Top Referral Terkini Reddelima Giveaway Part1 by DSS

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 28 October 2013

2 days left! cepat sebelum tamat! | Top Referral Terkini Reddelima Giveaway Part1 by DSS

Assalamualaikum, peace upon you.
nak join klik banner ya :)
Tinggal lagi 2 hari GA ini akan tamat, bagi yang belum join boleh join ya sebelum terlambat! so seperti yang shida janji shida update Top Referral yang terkini dan terakhir dan keputusan akhir shida akan ambil pada 29hb tepat jam 12 am. So shida dah ambil keputusan untuk mengumumkan pemenang seminggu nak habis GA untuk Part 2 yang menawarkan Percutian ke Sarawak :) so hope korang jangan lepaskan peluang ini k. Tak banyak yang nak sponsors korang pergi bercuti tau. Untuk GA part 2 shida akan mula pada 30.10.2013 ya. Minta semua tunggu dengan sabar shida akan lancarkan :)
tahniah yang tersenarai sehingga hari ini tapi ini bukan keputusan akhir ya! sebarang perubahan boleh berlaku dalam tempoh 48jam! jadi selamat berusaha semua :) Yang belum join boleh join ok! simple je syaratnya :) terbaik semua bersaing secara sihat antara blogger untuk rebut hadiah awesome ni!!


9 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

wah... tahniah yg masih tersenarai :)

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

zaza zehra said...

oh terus kena usaha lagi :D

Eyma su said...

wow ramai yg nak dptkan top referrel..gud luck semua =D

Azhafizah Md Nor said...

semakin snegit ni..ape pun tahniah yang mendahului :)

Solehah Shamsuddin said...

nmpknya kena berusaha utk jdi top referral ni

Kin Naz said...

alhamdulillah, masih tersenarai :)

Nurul Faiz said...

semua hebat2 !!

azizah :) said...

masing2 berentap..hehe