5 Hadiah tambahan Reddelima untuk Top Referrel dan 3 Hadiah tambahan dari shida | Dunia sebenar Shida 5 Hadiah tambahan Reddelima untuk Top Referrel dan 3 Hadiah tambahan dari shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 18 October 2013

5 Hadiah tambahan Reddelima untuk Top Referrel dan 3 Hadiah tambahan dari shida

Assalamualaikum, peace upon you.
nak join klik banner ^_^
Dengan rasa berbesar hati shida nak beritahu pihak penaja menambah lagi 5 hadiah untuk 5 Top Referrel (5 pemenang) dalam giveaway ini. Yang paling bestnya korang boleh pilih sendiri hadiah yang korang nak tu mengikut kategori yang shida beri. haaa camne?? best tak?? kategorinya shida update juga dekat bahagian hadiah-hadiah giveaway nanti. So kalau korang nak jadi Top Referrel korang promot giveaway ini dengan link korang dan mereka join atas link korang baru boleh jadi Top Referrel so setakat ini Top Referrel yang shida dapat setakat ini boleh tengok gambar yang shida PrintScreen tu :) so shida akan sentiada update dari masa ke semasa ok :)

hadiah tambahan untuk 5 Top Referrel yang shida cari :
(5 pemenang akan pilih salah satu hadiah ditawarkan di bawah)
Select 1 item dari laman web www.reddelima.com Kategori 'Sleepwear 
Select 1 item dari www.reddelima.com Kategori 'Officewear' 
Select 1 item dari www.reddelima.com Kategori beg 
Select 1 item from www.reddelima.com Kategori 'Accessories'. 
Select 1 item from www.reddelima.com Kategori Scarf.

Top Referrel setakat ini :
so kalau 2 blog ni teruskan promot mungkin akak kekal sampai 29hb nanti :)

dan 3 lagi hadiah misteri dari shida, shida belum survey lagi untuk korang mungkin hadiahnya ada kelainan sedikit dari semua hadiah-hadiah yang ditawarkan :) nanti shida akan update dalam entri seterusnya nanti ok :) thanks semuanya yang sudi support dan memeriahkan lagi Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida :)


12 Jari Ohsem:

Mimi Azirah said...

wah hadiah dah bertambah

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni shida... In Shaa Allah, akan cuba join...

Kisah Si Dairy said...

wah...mesti meriah lagi GA nie Shida...

Sally Yatiey said...

wahhh.. ;)

ANa Ahmad said...

wah dah tambah hadiah hehe :)
untung la sapa yang top reffere ni ;)

Nurul Faiz said...

terujanya.... :)

azizah :) said...

waahhh ada top referal pulak... hebat!

nuyui a.k.a miss YUI said...

waaah tmbh lg..

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHH .. TERBAIK LA AKAK

ima salsuzaima said...

bestnye..hihi..tp ima mmg xde harapan la jd top referral..haha

Azhafizah Md Nor said...

bestnya banyak hadiah

ayut said...

ad gaya nnt hadiah btmbah slalu ni...hihihi :D