Alhamdulillah Rezeki Bulan Oktober | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah Rezeki Bulan Oktober

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 29 October 2013

Alhamdulillah Rezeki Bulan Oktober

Assalamualaikum, peace upon you.
Bersyukur sebab segala yang berjalan bulan oktober dapat dilaksanakan dengan sempurna dan rezeki yang shida target pun dapat dicapai alhamdulillah shida bersyukur :) sejak kebelakangan ni shida tak berapa bertuah dalam mana-mana segmen, giveaway mahupun contest yang shida join tapi bulan oktober memang lah bulan rezeki shida :) Menang 3 GA berturut-turut dan tengah tunggu juga beberapa result dari GA yang belum diumumkan lagi. Hope adalah rezeki bulan ni :) Nanti hadiah mereka dah sampai shida review nanti. Oh ya bulan ni juga memang ada satu list pendapatan bloging shida Alhamdulillah semua dah clear dan dah cashout. Lega hope tak ada masalah cheque sampai ke rumah nanti :)
  • NMG (done)
  • Exabytes (done)
  • Advertorial Contest (done)
  • Churp-chrup (done)
  • Nuffnang (done)
Reddelima Giveaway Part 1 akan tamat dalam beberapa jam lagi, jadi bagi yang belum join boleh join dan akan tamat tepat jam 12:00 am segala penyertaan pada jam 12:01 tidak akan dilayan dan diterima. Terima kasih juga kepada semua yang sudi join dan memeriahkan lagi Reddelima Giveaway Part 1 ini dan tunggu esok untuk Part 2 hadiah extra awesome korang!!! :)

18 Jari Ohsem:

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah..rezeki tu dik...moga lepas nie diperluaskan lagi rezeki berblogging kan..

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki tu shida.... akak tumpang happy untuk shida...

ANa Ahmad said...

tahniah kak shida,, murah selalu rezeki kak shida :)

Sally Yatiey said...

Alhamdulillah.. Tahniah kak, murah rezeki ;)

Mia Liana said...

tahniah shida... bestnya..

azizah :) said...

moga murah lagi rezeki shida.. Amin..

Zara Nurhaidah said...

Alhmdulillah & thniah.. ^^

Ieyzartd Syahieyr said...

macam mana nak cashout EXABYTE??
saya dah ada RM50 dalam akaun tp x tahu mcm mana nak cashout...

Nurul Faiz said...

tahniah shida. usaha tangga kejayaan :)

Elih Japahar said...

Tahniah :)

aisya said...

alhamdulillah.. tahniah! :D

ika zulkefli said...

tahniah, murah rezeki

Cik Nur™ said...

alhamdulilah...tahniahh..murah rezeki shida. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH KAK :) REZEKI

Ainim Suju said...

Alhamdulillah..rezeki

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Ieta Mat Saad said...

Tahniah...

Sukma Haron said...

tahniah Shida....banyak rezeki yang masuk yea...