Alhamdulillah Rezeki Bulan Oktober | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah Rezeki Bulan Oktober

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 29 October 2013

Alhamdulillah Rezeki Bulan Oktober

Assalamualaikum, peace upon you.
Bersyukur sebab segala yang berjalan bulan oktober dapat dilaksanakan dengan sempurna dan rezeki yang shida target pun dapat dicapai alhamdulillah shida bersyukur :) sejak kebelakangan ni shida tak berapa bertuah dalam mana-mana segmen, giveaway mahupun contest yang shida join tapi bulan oktober memang lah bulan rezeki shida :) Menang 3 GA berturut-turut dan tengah tunggu juga beberapa result dari GA yang belum diumumkan lagi. Hope adalah rezeki bulan ni :) Nanti hadiah mereka dah sampai shida review nanti. Oh ya bulan ni juga memang ada satu list pendapatan bloging shida Alhamdulillah semua dah clear dan dah cashout. Lega hope tak ada masalah cheque sampai ke rumah nanti :)
  • NMG (done)
  • Exabytes (done)
  • Advertorial Contest (done)
  • Churp-chrup (done)
  • Nuffnang (done)
Reddelima Giveaway Part 1 akan tamat dalam beberapa jam lagi, jadi bagi yang belum join boleh join dan akan tamat tepat jam 12:00 am segala penyertaan pada jam 12:01 tidak akan dilayan dan diterima. Terima kasih juga kepada semua yang sudi join dan memeriahkan lagi Reddelima Giveaway Part 1 ini dan tunggu esok untuk Part 2 hadiah extra awesome korang!!! :)

18 Jari Ohsem:

kisah si dairy said...

alhamdulillah..rezeki tu dik...moga lepas nie diperluaskan lagi rezeki berblogging kan..

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki tu shida.... akak tumpang happy untuk shida...

Unknown said...

tahniah kak shida,, murah selalu rezeki kak shida :)

Unknown said...

Alhamdulillah.. Tahniah kak, murah rezeki ;)

Mia Liana said...

tahniah shida... bestnya..

Unknown said...

moga murah lagi rezeki shida.. Amin..

Unknown said...

Alhmdulillah & thniah.. ^^

Unknown said...

macam mana nak cashout EXABYTE??
saya dah ada RM50 dalam akaun tp x tahu mcm mana nak cashout...

Dingdang said...

tahniah shida. usaha tangga kejayaan :)

Unknown said...

Tahniah :)

Unknown said...

alhamdulillah.. tahniah! :D

Unknown said...

tahniah, murah rezeki

Miss N™ said...

alhamdulilah...tahniahh..murah rezeki shida. :)

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH KAK :) REZEKI

Ainim Rashihah said...

Alhamdulillah..rezeki

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Cikgu ieta. Social Media Expert. Speaker Digital Marketing. said...

Tahniah...

Sukma said...

tahniah Shida....banyak rezeki yang masuk yea...