Cpuv atau BE ke 67 dari Nuffnang | Guess Watches Q4 | Dunia sebenar Shida Cpuv atau BE ke 67 dari Nuffnang | Guess Watches Q4

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 19 October 2013

Cpuv atau BE ke 67 dari Nuffnang | Guess Watches Q4

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah BE atau Cpuv ke 67 datang menyinggah ke blog shida :) Iklan dari Guess Watches Q4 belum nampak lagi iklannya tapi macam cabutan bertuah dekat facebbok je, sebab bila shida google kan keluar satu page Mini Philipines yang buat giveaway guess watches ni. Shida agak je tak tau lah betul ke tak kan. Alhamdulillah walaupun jarang shida nak update Acc Nuffnang sekarang ni, sudi juga advertiser bagi iklan kat blog picisan ni :') terharu jap shida hehee:) thanks Nuffnang :)

update, shida dah jumpa iklan dia heheee klik sat banner bawah ni ^_^


14 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

wah, kak shida dapat BE/CPUV lagi dari nuffnang.. banyaknye hehe.. tahniah kak shida.. memang murah rezeki la kak shida ni ;)

Aswan Azmy said...

tahniah kak shida..done klik iklan tu..

Kisah Si Dairy said...

wow...bestnya ada iklan nie...tahniah ye..

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH KAK .. WAHH . MAKIN BYAK YE BE AKAK :)

Sukma Haron said...

akak pun dapat iklan nie....best...!

Nurul Faiz said...

Alhamdulillah... murah rezeki shida.
I'm happy for you :)

azizah :) said...

tahniahh shida.. banyak on going tu

ima salsuzaima said...

bestnye banyak BE..
rezeki..

aisya said...

tahniahhhh :D

Sally Yatiey said...

Tahniah kak ;)

Cik Nur™ said...

tahniah shida...

Aniq Bukhary said...

Tahniah kak :)

Azhafizah Md Nor said...

congrats shida :)

ayut said...

wahhh.tahniah shida..ayut tak dpt lg yg baru..kna keje keras jgk nmpk ye ni...heee