Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 19 October 2013

Cpuv atau BE ke 67 dari Nuffnang | Guess Watches Q4

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah BE atau Cpuv ke 67 datang menyinggah ke blog shida :) Iklan dari Guess Watches Q4 belum nampak lagi iklannya tapi macam cabutan bertuah dekat facebbok je, sebab bila shida google kan keluar satu page Mini Philipines yang buat giveaway guess watches ni. Shida agak je tak tau lah betul ke tak kan. Alhamdulillah walaupun jarang shida nak update Acc Nuffnang sekarang ni, sudi juga advertiser bagi iklan kat blog picisan ni :') terharu jap shida hehee:) thanks Nuffnang :)

update, shida dah jumpa iklan dia heheee klik sat banner bawah ni ^_^


14 comments:

  1. wah, kak shida dapat BE/CPUV lagi dari nuffnang.. banyaknye hehe.. tahniah kak shida.. memang murah rezeki la kak shida ni ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah kak shida..done klik iklan tu..

    ReplyDelete
  3. wow...bestnya ada iklan nie...tahniah ye..

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH KAK .. WAHH . MAKIN BYAK YE BE AKAK :)

    ReplyDelete
  5. akak pun dapat iklan nie....best...!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... murah rezeki shida.
    I'm happy for you :)

    ReplyDelete
  7. tahniahh shida.. banyak on going tu

    ReplyDelete
  8. wahhh.tahniah shida..ayut tak dpt lg yg baru..kna keje keras jgk nmpk ye ni...heee

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.