Edit Full template BlogShop Shaklee dan Blog Assigment Project | Dunia sebenar Shida Edit Full template BlogShop Shaklee dan Blog Assigment Project

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 7 October 2013

Edit Full template BlogShop Shaklee dan Blog Assigment Project

Assalamualaikum, peace upon you.
Blogger Nini | Nini Biz Shop antara Blogger yang menjual Produk Shaklee, so kalau nak tahu lebih lanjut tentang shaklee dan kelebihannya boleh singgah blog nini ok mana tau kot dapat harga special kan hehe :)

Ini pula blog dari Blogger Efa mungkin dia ambil bidang Grafik so dia ada satu Assigment di mana semua artwork dia kena papar dalam versi blog bukan guna paper lagi ya hehee so shida carikan template yang sesuai untuk dia guna untuk Projek dia tu :)


14 Jari Ohsem:

Ieta Mat Saad said...

wa... hebatnya... dah lama tak singgah blog shida ni. akak sukalah ngan template blog shida ni. Pandai shida deko kan blog shida. Kemas je dimata akak. Thanks buat tutorial Nuffnang, dari tuto itulah akak belajar dan wang Nuffnang akak bertambah2 walau tak selebat shida :)

Azhafizah Md Nor said...

cantik dan smart design shida :)

Eyma su said...

cantik blog dia =D

Normi Nieza said...

hebatla shida nie...:)

Lynn Damya said...

Salam, chaiyok2 shida (n_n), hehe

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkk ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2..

Nao Mei said...

salam sayang...cik akak singgah sini....belek-belek blog adik :)

Nao Mei said...

salam sayang...cik akak singgah sini....belek-belek blog adik :)

Kisah Si Dairy said...

bestnya kalau dapat edit blog sendiri...

Maria Firdz said...

cantik... :) nmpk betul2 blogshop..

trah zain said...

waa... kreatif shida ni (^___^)

Arra Ahmad said...

nice...nak tempah satu lah bole?hehe

azizah :) said...

smart la shidaa