Hadiah Menang Giveaway dari Blogger Dedeq De Wishes

by - 01:15:00

Assalamualaikum, peace upon you.

Thanks to Blogger Dedeq De Wishes untuk hadiah Giveaway Keychain Nemo Biru ni :) so cute!! kalau korang perasan dah pecah dekat kepala dia tu, abang posmen lah punya kerja ni dia pegang kuat ya amat eh! nanti shida gam balik dengan gam tembak shida hehee :) Cantik tulisan dedeq siap ada signature lagi macam artis gitu hehee :)


You May Also Like

15 Jari Ohsem

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.