Hadiah Menang Giveaway dari Blogger Dedeq De Wishes | Dunia sebenar Shida Hadiah Menang Giveaway dari Blogger Dedeq De Wishes

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 5 October 2013

Hadiah Menang Giveaway dari Blogger Dedeq De Wishes

Assalamualaikum, peace upon you.
Thanks to Blogger Dedeq De Wishes untuk hadiah Giveaway Keychain Nemo Biru ni :) so cute!! kalau korang perasan dah pecah dekat kepala dia tu, abang posmen lah punya kerja ni dia pegang kuat ya amat eh! nanti shida gam balik dengan gam tembak shida hehee :) Cantik tulisan dedeq siap ada signature lagi macam artis gitu hehee :)