Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 22 October 2013

Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #6

Assalamualaikum, peace upon you.
soaln dari mereka yang ni dari bulan ogos punya soalan, haduihh sibuk sampai shida tak dan nak update korang sorry sangat-sangat huhuu.. thanks kepada blogger-blogger yang sudi bertanya kepada shida. Dah jawab dengan tabah :) tabah lah sangat kan hahaa.. sesimple yang mungkin shida jawab sebab ruang teramat lah kecil, kecuali solehah pandai bagi ruang shida untuk menjawab sekali nahhh bertalu-talu dia tanya hehee :) Soal Jawab Part 7 akan menyusul inshaallah, tahun ini habiskan sampai Part 10 lepas ulang balik part 1 dengan tahun baru 2014  :) thanks semua

 
 

10 comments:

  1. wah..banyak gak soalan tu..:)

    ReplyDelete
  2. jawapan yg menarik...akak nak tanya dgn update entry satu hari 3 @ 4 entry page rank akan up...?

    ReplyDelete
  3. patut la pelik.. bila masa pulak soalan2 ni..

    ReplyDelete
  4. RAJIN AKAK JAWAB SOKLAN WALOPUN SIBUK . HEHE

    ReplyDelete
  5. nk jumpa yui ea>> hihih..leh2..

    tp yui ni pemalu orgnya..ngeh2

    ReplyDelete
  6. Soalan : Bila mau kawin? Hahahaha..
    Silakan Jawab.. Kikikiki

    Jawapan : ??

    ReplyDelete
  7. mcm mne nk buat popular post mcm akk ? ika suka yg kemas mcm tu. ajar mungkin hehe :3

    ReplyDelete
  8. hehehe. tu lah, lama jugak menunggu jawapan kak shida ni.. hehe

    ReplyDelete
  9. wahh banyaknye persoalan..bagus2 ada camni :)

    ReplyDelete
  10. soalan dh terjawab kini... :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.