Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #6 | Dunia sebenar Shida Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #6

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 22 October 2013

Jawapan untuk soalan mereka | Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #6

Assalamualaikum, peace upon you.
soaln dari mereka yang ni dari bulan ogos punya soalan, haduihh sibuk sampai shida tak dan nak update korang sorry sangat-sangat huhuu.. thanks kepada blogger-blogger yang sudi bertanya kepada shida. Dah jawab dengan tabah :) tabah lah sangat kan hahaa.. sesimple yang mungkin shida jawab sebab ruang teramat lah kecil, kecuali solehah pandai bagi ruang shida untuk menjawab sekali nahhh bertalu-talu dia tanya hehee :) Soal Jawab Part 7 akan menyusul inshaallah, tahun ini habiskan sampai Part 10 lepas ulang balik part 1 dengan tahun baru 2014  :) thanks semua

 
 

10 Jari Ohsem:

Normi Nieza said...

wah..banyak gak soalan tu..:)

Sukma Haron said...

jawapan yg menarik...akak nak tanya dgn update entry satu hari 3 @ 4 entry page rank akan up...?

azizah :) said...

patut la pelik.. bila masa pulak soalan2 ni..

dEdEQ dE wIshEs said...

RAJIN AKAK JAWAB SOKLAN WALOPUN SIBUK . HEHE

nuyui a.k.a miss YUI said...

nk jumpa yui ea>> hihih..leh2..

tp yui ni pemalu orgnya..ngeh2

Crew Fathi said...

Soalan : Bila mau kawin? Hahahaha..
Silakan Jawab.. Kikikiki

Jawapan : ??

ika sulaika said...

mcm mne nk buat popular post mcm akk ? ika suka yg kemas mcm tu. ajar mungkin hehe :3

aisya said...

hehehe. tu lah, lama jugak menunggu jawapan kak shida ni.. hehe

Azhafizah Md Nor said...

wahh banyaknye persoalan..bagus2 ada camni :)

ayut said...

soalan dh terjawab kini... :)