Kemas Kini Top Refferal Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida | Dunia sebenar Shida Kemas Kini Top Refferal Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 26 October 2013

Kemas Kini Top Refferal Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah nampaknya Top Refferal semakin berubah-ubah banyak pesaingan berbanding sebelum ini boleh klik sini dan klik sini juga. Tahniah shida ucapkan kepada semua sebab berpusu-pusu nak kan hadiah yang awesome ni!! memang awesome rugi sangat korang tak join tau! hadiah semua bernilai lebih RM50 ringgit setiap satu. So tinggal lagi 4 hari untuk TAMAT GA ini. Bagi yang masih belum join dialu-alu kan untuk join ok :) rebut hadiah ini secara percuma!! siapa nak bagi wehhh ^_^

5 Hadiah untuk Top Referral x 5 (pilih 1 hadiah mengikut kategori)
Select 1 item dari laman web www.reddelima.com Kategori 'Sleepwear 
Select 1 item dari www.reddelima.com Kategori 'Officewear' 
Select 1 item dari www.reddelima.com Kategori beg 
Select 1 item from www.reddelima.com Kategori 'Accessories'. 
Select 1 item from www.reddelima.com Kategori Scarf.

update untuk korang : shida akan update TOP REFERRAL untuk kali terakhir pada hari isnin dan shida tidak akan lagi update lagi sehingga keputusan atau pemenang akan diumumkan. kemungkinan shida akan umum awal untuk pemenang Part 1.

 
 
 

9 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

AIK AIK . BAKPE BLOG DEQ XDE . HEHEHE :p .. CHAYORK3

ANa Ahmad said...

alah... dah tenggelam nama AA huhu

Kisah Si Dairy said...

x menjadi la nak jadi top refferal tu..muahaha

Ainim Suju said...

wow..hebat mereka tu

Azhafizah Md Nor said...

wah..hebat hebat semua :)

Normi Nieza said...

wah.hebat2 smuanya..:)

deno said...

dah hilang nama... huhu

ayut said...

wow...sistematik..berupdate skali referral yer...terbaiklah...

azizah :) said...

semua bakal pemenang ni