Produk Mary Kay dari www.kisahemasputih.com | Dunia sebenar Shida Produk Mary Kay dari www.kisahemasputih.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 3 October 2013

Produk Mary Kay dari www.kisahemasputih.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Terima kasih tak terhingga kepada Blogger Emas Putih a.k.a Uzu sebab sudi bagi shida set Produk Mary Kay ni, dah selamat sampai beberapa hari yang lepas ke tangan shida baru sekarang nak review. Sebelum ni shida ada menerima satu email dari Mary Kay nak bagi shida set trial ni tapi dia minta pick up sendiri dekat KL atau bagi alamat untuk pos jika shida di luar kawasan KL tapi masih belum dapat. Lastly Uzu yang bagi Produk ni tak sangka pula hehee thanks sayang :) 3 barang yang shida dapat antaranya TimeWise Body Target Action Toning Lotion, TimeWise Body Hand and Decollete Cream Sunscreen spf15 dan Nourishine Plus Lip Gloss. So antara tiga-tiga barang ni shida dah cuba lip gloss dia, menarik warna pink lagi sesuailah dengan kulit shida yang sawo matang ni, tak cerah tak gelap sederhana warnanya :) barang-barang lain akan shida usahakan menggunakannya :)

TimeWise Body Target Action Toning Lotion :
  • Menguatkan struktur sokongan kulit, membantu firma, nada, menentukan dan menghidrat untuk 24 jam
  • Memperbaharui sel-sel kulit untuk prestasi optimum
  • Membantu mengurangkan kerosakan daripada pendedahan UV dan menyediakan penghidratan penting
  
TimeWise Body Hand and Decollete Cream Sunscreen SPF15 :
  • Menghidrat dan menyokong halangan kulit yang membantu untuk mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan
  • mengurangkan kemunculan crepiness dan membantu mengurangkan kemunculan tompok gelap dan membantu kulit kelihatan lebih kukuh.
  Nourishine Plus Lip Gloss :
  • Melindungi dan melicinkan keadaan bibir
  • Warna yang kuat dan kekal lama sepanjang memakainya
  • Dari tidak berkilau menjadi lebih bersinar berkilauan selepas memakainya
  • Dilengkapi dengan bahan-bahan yang selamat
  • Terdapat juga dalam pelbagai jenis warna


14 Jari Ohsem:

Tiqa Ni Hye said...

Wahh bestnya! Ada masa buatlah review ^^

Normi Nieza said...

tahniah..:)

aisya said...

wah, seronoknya.. hehe

Emas Putih said...

hehehe uzu sendiri tak test lagi produk tu.

fieda said...

Wah..seronoknyer shida dpt brg mk..dh ler brg mahal tu kan

Puteri Fiza said...

dulu2 ade gak fiza pakai :)

azizah :) said...

tahniah shida.. mahal produk ni..

Solehah Shamsuddin said...

wah dpt produk mary kay tu. bestla

Arra Ahmad said...

tahniah.:)

Arra Ahmad said...

jangan publish!!!
shida,arra nak tanya..pasal nuffnang..dulu arra reg dengan email lain..yahoo mail..then arra convert yahoo mail tu jadi gmail..so,segala tentang nuffnang tu dihantar ke email yahoo kot..sbb xpnh terima email dr nuff via gmail ni.nk log in nuff pun guna yahoo mail lg..td antar ticket kat nuffnang ckp tkr email..tup2 xleh log in plak.cmne tu eh??yahoo mail arra dah deactivate pasal dah lama tak buka..pls tlg..

Ainim Suju said...

Tahniah

Cik Nur™ said...

seronoknya..murah rezeki shida. :)

Norhazlina Mohd. Zaki said...

tahniah....review..jangan tak review...


x0x0 ^_^

Azhafizah Md Nor said...

wah..bestnya dapat product MK :) Congrats!