Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida telah TAMAT | Dunia sebenar Shida Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida telah TAMAT

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 30 October 2013

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida telah TAMAT

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah shida panjat kesyukuran dengan rasminya Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida telah pun TAMAT. Maka tiada lagi penyertaan akan diterima lagi. Untuk pengetahuan semua shida akan jalankan pula Reddeliam Giveaway Part 2 dalam beberapa jam lagi nak siapkan dulu beberapa part yag masih dalam proses siap. Kalau tak ada apa-apa masalah shida akan publish hari ini. Terima kasih kepada semua kerana memeriahkan lagi giveaway ini. Shida juga telah pun berbincang dengan pihak penaja akan umum awal Pemenang untuk part 1 ini. So korang tolong alert ya maybe dalam minggu ni apa-apa shida akan update dekat facebook. So senarai peserta shida dah update penuh so korang boleh lah blogwalking dan ucapkan good luck sesama blogger.



5 Jari Ohsem:

Normi Nieza said...

nasib cik nor dah join..:)

ANa Ahmad said...

alhamdulillah selamat semua..
gud luck pada semua :)
ramai jugak peserta yang join ni.. nk bw la hehe :)

tenku butang said...

NAK JOIN GAK YANG KEDUA PUNYA RED DELIMA HEEE..

Nurul Faiz said...

harap2 ada rezeki. hehe.

azizah :) said...

moga ada rezeki ank