Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 30 October 2013

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida telah TAMAT

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah shida panjat kesyukuran dengan rasminya Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida telah pun TAMAT. Maka tiada lagi penyertaan akan diterima lagi. Untuk pengetahuan semua shida akan jalankan pula Reddeliam Giveaway Part 2 dalam beberapa jam lagi nak siapkan dulu beberapa part yag masih dalam proses siap. Kalau tak ada apa-apa masalah shida akan publish hari ini. Terima kasih kepada semua kerana memeriahkan lagi giveaway ini. Shida juga telah pun berbincang dengan pihak penaja akan umum awal Pemenang untuk part 1 ini. So korang tolong alert ya maybe dalam minggu ni apa-apa shida akan update dekat facebook. So senarai peserta shida dah update penuh so korang boleh lah blogwalking dan ucapkan good luck sesama blogger.



5 comments:

  1. alhamdulillah selamat semua..
    gud luck pada semua :)
    ramai jugak peserta yang join ni.. nk bw la hehe :)

    ReplyDelete
  2. NAK JOIN GAK YANG KEDUA PUNYA RED DELIMA HEEE..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.