Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 15 November 2013

Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html
Dengan ini shida menganjurkan pula Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 30.10.2013 dan akan tamat pada 15.11.2013 (2 weeks). Pengumuman pemenang untuk Part 2 akan shida umumkan setelah mendapat keputusan dari pihak penaja. Untuk Part 2 pilihan pemenang sepenuhnya dipilih oleh penaja dan juga berdasarkan Unique Click (jadi affliate). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :

  syarat-syarat wajib : 
  1. Like  Page Penaja dan Share (klik pada button share dalam entri ini)  :
  2. Like, G+ entri ini dan Follow Blog Shida :
  3. Buat satu entri bertajuk : Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida
  4. Copy dan paste kod dalam entri korang
  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini
  6. Wajib Daftar menjadi Affliate www.reddelima.com dan letak banner Affliate dalam blog (akan disemak oleh Penaja) : klik cara  Daftar Affliate dengan 7 langkah mudah!


 Catatan untuk korang dan WAJIB korang baca : 

  • Sebanyak 23 pemenang dan 29 hadiah yang ditawarkan dalam GA Part 2
  • Pengumuman Pemenang Part 1 klik sini : SENARAI PEMENANG REDDELIMA PART1
  • Pemenang Part 1 akan dipilih oleh shida melalui random.org dan berdasarkan Referring urls
  • Pemenang Part 2 dipilih oleh Pihak Penaja berdasarkan unique click (jadi affliate)
  • Pemenang Part 2 juga hanya dipilih jika menjadi Affliate sahaja. Pihak Penaja dapat mengesan bagi penyertaan yang tidak menjadi Affliate.
  • Blogger akan mendapat 0.02 sen untuk setiap unik klik + komisen 7% pada setiap jualan dari blogger perujuk
  • Banner Aflliate korang akan dapat setelah mendapat semakan sepenuhnya oleh reddelima.com (kena selalu cek email ya)
  • Hadiah Utama untuk Part 2 Sebuah Percutian ke Pulau Satang Kuching Sarawak
  • Tak faham tentang Affliate boleh klik sini atau PM shida di facebook/fanpage
  • Korang boleh ambil bahagian kedua-dua Part  (Part 1&2)
  • Jika korang dah menang Part1, Part 2 juga jika korang menang korang layak dapat hadiah kali ke2
  • Selama GA ini berlangsung pihak penaja dan penganjur layak untuk mengubah sebarang hadiah atau syarat yang dikenakan.

    73 comments:

    1. Atish join :3

      http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    2. http://aswanazmy.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    3. bismillahirahmanirahim
      http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    4. http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    5. http://nurillahiblogspotcom.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    6. Saya join ...

      http://jombercontest.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    7. AA lapor diri disini cik... :D
      http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    8. Bismillah,dah daftar sis tengah tunggu sah banner .
      http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    9. saya dah join... nak tanya mcm mn nak ltak banner Affliate dalam blog
      http://kisahakudanalammaya.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    10. http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    11. Fiza join :)

      http://www.azhafizah.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    12. http://sayazaza.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    13. Assalamualaikum.
      saya join :)

      http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    14. http://giveawaymudamudi.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    15. http://sallyyatiey.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    16. join http://eryati.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    17. salah letak link.. terletak kat part 1 pulak.. hehe..

      http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    18. joined :) http://www.mojatcerewet.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    19. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    20. wah dah ada yang baru pula...hihi....mahu join juga lah :)

      ReplyDelete
    21. http://www.syuhadasalleh.my/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    22. Bismillah saya join :)

      http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    23. http://jm-ga.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    24. Alja join ^^

      http://www.cahayapermata.my/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    25. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    26. http://justforfund.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    27. Alhamdulillah sy pun dah join.. hrp2 berjaya lah :)

      http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    28. Assalamualaikum..
      Hawa join

      http://www.hawasyazanalee.my/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    29. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      bismillahirahmanirahim. Hopely dpt menang!!

      ReplyDelete
    30. http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    31. Join! :)

      http://bluepinkiey.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    32. Salam...
      fa join ^_^
      http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    33. Saya join. ^___^

      http://www.ainizakaria.my/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    34. sy join

      http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    35. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    36. joined:


      http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    37. http://zaralisha.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    38. http://superpapaya.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    39. http://nashanim.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    40. Iklan Percuma di www.adaharga.com
      Iklan Mudah www.adaharga.com

      ReplyDelete
    41. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    42. Join GA:

      http://zack-hoya.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    43. Join Segmen :

      http://zack-hoya.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    44. join :)

      http://ebob-dawesome.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    45. YB join yer... :D

      http://yangbaik.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    46. http://vidolaaa.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    47. Join.. :)
      http://dlilasayangmama.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia_3.html

      ReplyDelete
    48. http://sepupusepakat.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    49. JOIN

      http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    50. http://anabiha.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia_4.html

      ReplyDelete
    51. http://www.mizisempoi.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    52. akak join shida..

      http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    53. Salam maal hijrah

      http://www.nazlee.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    54. salam..

      http://stayinheart.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    55. kenit join (^_^)

      http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    56. http://www.sigadismerah.my/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    57. JOINED :)
      1) http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      2) http://sipendekmataempat.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    58. http://www.kisahemasputih.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    59. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    60. Assalamualaikum, sya join ya? -^^-

      hope ada rezeki , InshaAllah ...

      http://thesunshinesgirl.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html



      terima kasih ... -^^-

      ReplyDelete
    61. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    62. saya join..

      http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    63. cik akak join

      http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    64. http://www.kanvasdakwat.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    65. http://ayuzan.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    66. sy join ;')
      http://mammadanish.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    67. Kak Shida!!! Yana join!! =) tapi last min ..sorry T_T

      http://www.yanasakura.my/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    68. Join :)
      http://fionaina.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

      ReplyDelete
    69. yg ni xsempat nk join..huhuhu

      ReplyDelete
    70. ni giveaway zaman komputer rosak.tak dapat nak join.

      ReplyDelete

    71. Thank you, that was just an awesome post!!!.....

      ReplyDelete

    Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.