Shida akan anjurkan satu GIVEAWAY dengan hadiah yang sangat AWESOME! | Dunia sebenar Shida Shida akan anjurkan satu GIVEAWAY dengan hadiah yang sangat AWESOME!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 14 October 2013

Shida akan anjurkan satu GIVEAWAY dengan hadiah yang sangat AWESOME!

Assalamualaikum , peace upon you.
Seperti yang semua sedia maklum ya, shida dengan kerjasama www.reddelima.com akan menganjurkan satu BIG GIVEAWAY dengan hadiah yang cukup lumayan!! memang rugi siapa yang tak join GA ini. Shida akan Launch GA ini pada Hari Raya Aidiladha dalam sebelah pagi jam belum shida tentukan lagi. GA ini akan dijalankan selama sebulan. Hadiah sepenuhnya ditaja oleh reddelima tersangat lah banyak dan Hadiah Utama Untuk GA ini adalah Percutian 3hari 2 malam di Pulau (sarawak).. akan shida umumkan pada Sebelah malam dimana shida akan update hadiah-hadiah melebihi 30 hadiah ditawarkan pada semua peserta termasuk percutian tersebut. So shida galakkan kepada yang baru berkahwin atau keluarga yang belum lagi merancang untuk honeymoon atau bercuti bersama keluarga boleh join dan mengambil bahagian dalam GA ini. Mana tau ada rezeki dapat bercuti kan, cuti sekolah juga bakal tiba :)

Jadi nantikan GA ini dan syarat-syarat amat mudah cuma ada 2 category dimana category pertama pilihan pemenang shida yang akan pilih. Category kedua pula ada syarat dimana korang perlu menjadi affliate reddelima senang dan mudah tak perlu bayar apa-apa sebab menjadi affliate ni macam Nuffnang juga bila ada yang klik iklan akan dapat earn, cuma korang perlu daftar dan letak banner affliate reddelima dan dari situ korang secara automatik akan dikira memilih category 2 iaitu hadiah utamanya adalah sebuah percutian di Sarawak. Nantikan shida akan update hadiah-hadiahnya malam ini ok. Apa yang shida nak mention dalam GA ini terdapat 2 category korang boleh pilih nak category yang mana satu. Kalau kata nak cuba nasib dalam percutian nanti boleh pilih category 2 dengan mendaftar sebagai Affliate reddelima. Kalau rasa nak join saja boleh pilih category pertama. Tapi bagi shida join dua-dua lagi bagus korang. Sekiranya nanti ada yang tak faham boleh PM shida ok :) Category pertama shida pilih pememenang dan category kedua pihak reddelima yang akan pilih pemenang. Hadiah awesome korang jangan lupa join ya support shida dan reddelima!!

banyak hadiah menanti korang!! jangan lupa join!! 15.10.2013


13 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hadiah ohsem sgttt..

slmt hari raya aidiladha..

Kisah Si Dairy said...

lor...esok ker...fuh..nasib baik la tamatnya lambat lagi..kalau esok..confirm tak dapat nak join sbb balik kampung

Sally Yatiey said...

wahh.. menarik ni ^_^

Ainim Suju said...

Bestnya..saya nak join

Yana Sakura said...

wahhh..menarikk nie..siap dpt pakej percutian ag..hehe..InsyaAllah kalau sempat nnt Yana join GA nie..n support shida n reddelima skli :)
smga mndpt smbutan :)

Azhafizah Md Nor said...

orait..fiza akan join after raya okay..harap harap bertuah dapat percutian itu..aminn

Nur Atira said...

ni giler2 gempak nie . taks sabar tunggu . hehe

azizah :) said...

pehh hadiah mantap tu!!

Mohd Ridzwan Abdullah said...

All the best shida.

Iman Feeqry said...

Jom Join "Duo Giveaway By Iman & FD, Ada Banyak Hadiah Untuk Dimenangi :
Button Badge Blogger x3 By FD
Hadiah Misteri x1 By FD
Rumpai Laut Gred AAA x1 By Iman
Bookmark x2 By Huda
Handmade Keychain x1 By Lolly Shoppe
Brooch x2 By Eymasu
Keychain x2 By Eymasu
Shiseido Black Mask x2 By Arifah Lee
Voucher RM5 Barangan K-pop x2 By Arina Azman
Gelang Tangan x1 By Syafqa
Tudung Bawal x2 By Nieda
Tudung x1 By Syifaul :
http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-iman-fd_14.html

Nurul Faiz said...

menariknya... InsyaAllah nak jugak join. hehe.

Sukma Haron said...

akak sure nak join.......

ayut said...

mmg ohsem pon hadiah ye td tgk..moga2x la ad luck..heee