Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #7 | Dunia sebenar Shida Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #7

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 23 October 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #7

Assalamualaikum, peace upon you.
Anda tanya shida jawab untuk Part 7 ni shida harap boleh balas cepat sikit, haaaa.. kesian ada yang berjanggut menunggu jawapan dari shida. huhu sorry tau! inshaallah kali ni nak cepat-cepat sikit jawab :) so selamat bertanya semua. Yang tanya dekat entri jawapan shida bagi tu nanti shida jawab sekali ok :) sebenarnya shida kenyang makan pizza hut semalam, nak try menu baru pizza hut entah apa namanya shida tau makan je ^_^
maaf jika ada yang terliur ^_^


17 Jari Ohsem:

zulhilmi tempoyak said...

saya zulhilmi ni comel tak.. plssss...

p/s : nk jawab tu kena jaga hati orang jugak.. ;p

Kisah Si Dairy said...

makan pizza yang sama macam shida hari tu...tapi sungguh menghampakan ..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalaulah dicadangkan utk bercuti, tmpt mana mnjdi pilhan shida?

Kenapa?

Cik Nur™ said...

wah...sedapnya pizza tu.. :)

ika zulkefli said...

Nak tanya boleh tak kasi sikit pizza tu ? hihi

Asha Lya said...

nak tanya shida..kita suda cuba letak iklan nuffnang kat bwh post tu ikut yang macam tuto shida buat tapi tetap tak menjadi???

Bahrain Ramlan said...

Meleleh air liur nie..

Normi Nieza said...

sdapnya shida..:)

diana said...

akak tak cuba lagi pizza ni..ok tak rasa dia??

Aniq Bukhary said...

@ika zulkefliWkakaka pertanyaan yg paling baik :)

Azhafizah Md Nor said...

sedapnye pizza! topping die sangat menyelerakan betul

aisya said...

hmm.. kali ni nak tanya apa eh? hehe..

mcm mana kak shida bahagikan masa antara blogging, design template dan komitmen2 lain? :)

azizah :) said...

shidaaa bila nak pergi sabah? hehe jijah bawak jalan2..

zaza zehra said...

aduk pizza...zaza suka sgt pizza...terliuq... hehehe


soalan : shidaaaaaaaa, bagaimana menjadi seorang yg berjaya dalam dunia blog, kerjaya..dll... erkkk

cci said...

nyumm... terliur sudah...

caliph shuriken said...

tgk pic ni tiba2 rasa mcm nk order pizza laa, huh...

ayut said...

sedap tak pizza tu shida?