Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 23 October 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #7

Assalamualaikum, peace upon you.
Anda tanya shida jawab untuk Part 7 ni shida harap boleh balas cepat sikit, haaaa.. kesian ada yang berjanggut menunggu jawapan dari shida. huhu sorry tau! inshaallah kali ni nak cepat-cepat sikit jawab :) so selamat bertanya semua. Yang tanya dekat entri jawapan shida bagi tu nanti shida jawab sekali ok :) sebenarnya shida kenyang makan pizza hut semalam, nak try menu baru pizza hut entah apa namanya shida tau makan je ^_^
maaf jika ada yang terliur ^_^


17 comments:

  1. saya zulhilmi ni comel tak.. plssss...

    p/s : nk jawab tu kena jaga hati orang jugak.. ;p

    ReplyDelete
  2. makan pizza yang sama macam shida hari tu...tapi sungguh menghampakan ..

    ReplyDelete
  3. kalaulah dicadangkan utk bercuti, tmpt mana mnjdi pilhan shida?

    Kenapa?

    ReplyDelete
  4. Nak tanya boleh tak kasi sikit pizza tu ? hihi

    ReplyDelete
  5. nak tanya shida..kita suda cuba letak iklan nuffnang kat bwh post tu ikut yang macam tuto shida buat tapi tetap tak menjadi???

    ReplyDelete
  6. akak tak cuba lagi pizza ni..ok tak rasa dia??

    ReplyDelete
  7. @ika zulkefliWkakaka pertanyaan yg paling baik :)

    ReplyDelete
  8. sedapnye pizza! topping die sangat menyelerakan betul

    ReplyDelete
  9. hmm.. kali ni nak tanya apa eh? hehe..

    mcm mana kak shida bahagikan masa antara blogging, design template dan komitmen2 lain? :)

    ReplyDelete
  10. shidaaa bila nak pergi sabah? hehe jijah bawak jalan2..

    ReplyDelete
  11. aduk pizza...zaza suka sgt pizza...terliuq... hehehe


    soalan : shidaaaaaaaa, bagaimana menjadi seorang yg berjaya dalam dunia blog, kerjaya..dll... erkkk

    ReplyDelete
  12. tgk pic ni tiba2 rasa mcm nk order pizza laa, huh...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.