Top Referral Terkini Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida | Dunia sebenar Shida Top Referral Terkini Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 24 October 2013

Top Referral Terkini Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada Blogger crewfathi.com dari awal hingga sekarang tak pernah berubah kedudukan masih ditempat pertama :) dan kedudukan selain itu berubah-ubah dari masa kesemasa dan hari ini genaplah 10 hari Giveaway ini berlangsung masih tinggal 6 hari saja lagi untuk tamat Part 1 dan akan berlangsung pula Part 2 seperti yang kami rancangkan. Jadi bagi yang belum lagi join dialau-alukan untuk join kerana 30 hadiah istimewa menanti anda!! 25 hadiah akan shida pilih melalui random dan 5 lagi untuk Top 5 Referral hadiahnya juga sememangnya AWESOME!!
18 yang tersenarai ini kemungkinan besar akan berubah-ubah kedudukan dari masa ke semasa, masih ada lagi 6 hari lagi untuk kekalkan kedudukan korang. Seramai 5 Top Referral sahaja yang shida cari :) Terima kasih kepada semua yang sudi memeriahkan GA ini :) Final result Top Referral pada 29hb nanti!



16 Jari Ohsem:

Nao Mei said...

wah dik...hihihi....terbaik lah....
tahniah ye

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

ANa Ahmad said...

wah... banyak saingan ni,, chaiyook3.. hehe :D

Norhasniza Khalid said...

hebat betul mereka.. :)

Sally Yatiey said...

Hebatnyaaaa ;D

yana aina said...

terbaiklah ..

Sukma Haron said...

tahniah uollss....

Farah Waheda Wahid said...

tahniah tahniah diucapkan kepada mereka...

hazwan hairy said...

perghhhh!!!

mustika pena said...

Terbaik gituh...

Atish Hashim said...

wow...

Azhafizah Md Nor said...

persaingan sengit ni..tahniah pada yang berjaya top :)

Maria Firdz said...

tahniah yg berjaya...

azizah :) said...

pehh hebat semua ni.. jijah mmg tak la..hee

Nurul Faiz said...

langsung takde dalam senarai. huhuhu.

ayut said...

ayut bru join ni referral yer ntah ke mana agknya...hahaha