Wordless Wednesday | Lukisan Realisme | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Lukisan Realisme

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 9 October 2013

Wordless Wednesday | Lukisan Realisme

Assalamualaikum, peace upon you.


28 Jari Ohsem:

Cik Nor said...

kreatif..:)

EFFAFARHANA said...

salam perkenalan...

jemput visit my blog and follow me back :)
http://wwweffafarhana.blogspot.com/

Kekzamanis said...

Kreatifnya.. Untung mereka yang dikurniakan bakat macam ni.. Teringin nak pandai lukis cani, tapi memang tak ar nak jadi real cani.. Takde bakat.. Huhuhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

kisah si dairy said...

subhanallah..dia memiliki keistimewaan yg ckup unik..

Mazni Munawar said...

pandainya dia lukis. bila tgk gambar mata tu pun rasa nak menangis. berair ><

Unknown said...

wow...Kreatif!
memang nampak real... ;)

Mar Mansor said...

sangat real..

Unknown said...

nmpk mcm gambar close up mata je..

Azhafizah MN said...

superb ohsem! terbaik!!! sukanya tengok..memang nampak real

bunga pink said...

erk?
sebijik cm mata real :)
hebat!
subhanallah!

Mia Liana said...

wahhh cantik... sebiji macam real..

CXopportunities said...

sgt awesome! :)

Unknown said...

Cantiknyaaaaa :)

Nurul Ashikin said...

Mahasuci ALLAH
cantiknya--
looks like real
pandai sungguh org yg melukis neh

Zaf98 said...

mcm lukisan yg 3D kat jalan tu jeee... tu lagi realistik! (Y)
<<<teringin gila nak blajar lukisan real mcm ni... ):

Unknown said...

Subhanallah.. Siyes nampak real... nak try buat la lepas nie.. Huhu :D

budakbandunglaici said...

wow sebijik berair mata tu. cun

recent post : Terjah Pejabat Google Malaysia Di KL Sentral

Zaza Iman said...

byk lukisan kreatif... btl2 real :)

Anonymous said...

nampak real jer mata tu bercahaya ...

Unknown said...

nampak real! ;) Kreatiffffff

Athirah said...

first2 tgk seram,,lepas tu...wow!!! lawa..hehe

Sukma said...

memang kreatif...real...

Diana Rashid said...

macam betul..kan??

Miss N™ said...

wahh...nmpk real!

Unknown said...

real tuuu...

Nisa Greennnpanda said...

wow...hbat...

sha (chirp chirp) said...

woaaahh!

Aimacomel said...

Fuhh