Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 9 October 2013

Wordless Wednesday | Lukisan Realisme

Assalamualaikum, peace upon you.


28 comments:

  1. salam perkenalan...

    jemput visit my blog and follow me back :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Kreatifnya.. Untung mereka yang dikurniakan bakat macam ni.. Teringin nak pandai lukis cani, tapi memang tak ar nak jadi real cani.. Takde bakat.. Huhuhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  3. subhanallah..dia memiliki keistimewaan yg ckup unik..

    ReplyDelete
  4. pandainya dia lukis. bila tgk gambar mata tu pun rasa nak menangis. berair ><

    ReplyDelete
  5. wow...Kreatif!
    memang nampak real... ;)

    ReplyDelete
  6. nmpk mcm gambar close up mata je..

    ReplyDelete
  7. superb ohsem! terbaik!!! sukanya tengok..memang nampak real

    ReplyDelete
  8. erk?
    sebijik cm mata real :)
    hebat!
    subhanallah!

    ReplyDelete
  9. wahhh cantik... sebiji macam real..

    ReplyDelete
  10. Mahasuci ALLAH
    cantiknya--
    looks like real
    pandai sungguh org yg melukis neh

    ReplyDelete
  11. mcm lukisan yg 3D kat jalan tu jeee... tu lagi realistik! (Y)
    <<<teringin gila nak blajar lukisan real mcm ni... ):

    ReplyDelete
  12. Subhanallah.. Siyes nampak real... nak try buat la lepas nie.. Huhu :D

    ReplyDelete
  13. byk lukisan kreatif... btl2 real :)

    ReplyDelete
  14. nampak real jer mata tu bercahaya ...

    ReplyDelete
  15. nampak real! ;) Kreatiffffff

    ReplyDelete
  16. first2 tgk seram,,lepas tu...wow!!! lawa..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.