2 Cpuv atau BE dari Nuffnang | Sony Xperia Z1 dan INTI Cycle 1 Degree Campaign | Dunia sebenar Shida 2 Cpuv atau BE dari Nuffnang | Sony Xperia Z1 dan INTI Cycle 1 Degree Campaign

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 5 November 2013

2 Cpuv atau BE dari Nuffnang | Sony Xperia Z1 dan INTI Cycle 1 Degree Campaign

Assalamualaikum, peace upon you.
Tak sempat shida nak update, sampai 2 BE menyinggah dalam blog ni, 1 dari oktober dan 1 lagi dari bulan baru november. Alhamdulillah hope dapatlah bertahan lama earningnya ni. Shida sebenarnya tak sabar nak tunggu cheque dari Nuffnang dan Churp-churp sampai ke rumah. Hope sampai dengan selamat bukan apa takut tak sampai tapi rekod send agak sedih macam tu huhu.. Cpuv ke 68 Sony Xperia Z1 dan Cpuv ke 69 INTI Cycle 1 Degree Campaign. Kalau nampak tekan-tekan ye hehee thanks :)


16 Jari Ohsem:

Azhafizah MN said...

COngrats Shida :)

Unknown said...

Tahniah, mmg rezeki mencurah2 ni...

Unknown said...

murahnya rezeki..tahniah-2

Cikrosecute said...

Tahniah Shida...Semoga murah rezeki..

Unknown said...

Tahniah kak..

Maria Firdz said...

tahniah kak.. :)

Miss N™ said...

tahniah shida..

murah rezeki shida.. :)

Unknown said...

ni yang buat den nak nuffnang balik ni.. huhu

Sukma said...

tahniah Shida....

Zaza Iman said...

wah.. zaza dtg klik2 :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

..TEKAN2 SINI HUHU/

Unknown said...

tahniah kak shida :)

Cik Nor said...

tahniah..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Unknown said...

rezeki shida.. ok tu..

ayut said...

yg sony tu pon ayut tak perasan singgah kat blog..kejap je duduk..dh credited..huhuhu..ap pon thaniah shida!