2 CPUV Campaign dari Nuffnang | INTI Rebranding Campaign | Dunia sebenar Shida 2 CPUV Campaign dari Nuffnang | INTI Rebranding Campaign

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 25 November 2013

2 CPUV Campaign dari Nuffnang | INTI Rebranding Campaign

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah 2 CPUV Campaign yang sama menyinggah blog shida iaitu INTI Rebranding Campaign dari Nuffnang. Thanks Nuffnang kerana sudi bagi shida CPUV lagi untuk bulan November ini yang menjadikan jumlah sekarang sebanyak 73 CPUV setakat ini. Hope sangat tahun depan dalam bulan 3 atau 4 boleh cashout dah Nuffnang :) Mesti ramai yang akan dapat cpuv ni sebab rata-rata pun update tentang cpuv yang sama dengan shida, tahniah!! Oh ya!! bagi pemenang Reddelima Giveaway Part 2 kan semua detail telah pun shida serahkan kepada penaja semalam dan tadi dah dapat email yang menyatakan semua hadiah akan dipos mulai esok dan hari berikutnya :) so korang tunggu ya hadiah yang bakal korang terima tu :) besttnya!! :) Tahniah!! jangan lupa update ya :)


16 Jari Ohsem:

munirah rahman said...

tahniah

Solehah Shamsuddin said...

Yeayy xsabar nk dpt hadiah solehah.hehe

huny madu said...

tahniah shida.. murah rezeki :)

Aniq Bukhary said...

Alhamdulillah kak.. Tahniah :)

ANa Ahmad said...

alhamdulillah ... tahniah kak shida .. murah tu rezeki kak shida hehe ;)

Aan Apk said...

tahniah,,salam sukses slalu je

blogwalking
http://indexiapk.blogspot.com

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Shida :)

Mek Onie said...

PERGHHH,BERDERET CPUV!

Sally Yatiey said...

Tahniah :)

ima salsuzaima said...

wahhh..murah rezeki akak..hihi

Ayu Zan said...

bestnyaa.tahniah kak

Cik Nur™ said...

murah rezeki shida.. :)

Sukma Haron said...

tahniah shida...rezeki lagi....

ayut said...

Byk yer tunning...best tu..tahniah shida...

baby comel said...

alhamdulillah, murah rezeki shida. Tahun dpn dpt kot rasa nasi minyak. hehehe =)

Hussam Al Rassam said...

terimakasih infonya

Abicom Official Blog