2 CPUV Campaign dari Nuffnang | SONY Year End Promo 2013 | Ford MCA Launch (NOV) | Dunia sebenar Shida 2 CPUV Campaign dari Nuffnang | SONY Year End Promo 2013 | Ford MCA Launch (NOV)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 17 November 2013

2 CPUV Campaign dari Nuffnang | SONY Year End Promo 2013 | Ford MCA Launch (NOV)

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa terharu lah juga dalam shida sibuk-sibuk dapat juga 2 CPUV dari tarikh yang berbeza pada 13 dan 14hb Nov 2013. Iklan yang datang dari campaign Sony Year End Promo 2013 dan Ford MCA Launch (Nov) Baik hati Nuffnang bagi shida cpuv baru kan. Kalau tak menyepi juga blog ni tanpa iklan dari Nuffnang :) hope kekal lah lama sikit kan boleh kumpul-kumpul untuk cashout Tahun depan 2014 inshaallah jika panjang umur shida :) Mesti kawan-kawan pun banyak yang dapat 2 cpuv yang shida dapat ni. Mungkin cpuv femes ni hehee :p

Ohya! update guna laptop adik buat auto publish type selaju yang mungkin heheee bukan apa dia pun kaki laptop juga cuma minat dia lebih kepada game so laptop shida paling lewat petang ni siap tak pun isnin pagi :) Inshaallah tak sabar nak tunggu my sayang balik ^_^



11 Jari Ohsem:

sha dhira said...

tahniah kak.. :)

~emi~ said...

Bestnya dapat byk CPUV. Sy baru dapat satu je. huhuuu..btw jom singgah blog sy :)

zaza zehra said...

waaa... hehehe... laptop kalau xde rasa xsyok.. hehe

Solehah Shamsuddin said...

Wah terer la akak. Dpt dua BE tu :)

Mimi Azirah said...

Akak dpt be ford tuh

ayut said...

tahniah shida...byk ye on going...best2x.. :))

Aniq Bukhary said...

Tahniah kak.. Saya satu je yg on going skg kak. nasib baik masih kekal lg dr bln lepas...

azizah :) said...

banyak tu shida..tahniah2..

ANa Ahmad said...

tahniah kak,, AA pun dapat iklan ford tu hehe rezeki akak mmg melimpah ruah ni.. tahniah :)

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Shida! Fiza tak dapat lak BE baru ni..Nuff merajuk kot.

ayut said...

Byk msih on going...tahniah shida....