Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 17 November 2013

2 CPUV Campaign dari Nuffnang | SONY Year End Promo 2013 | Ford MCA Launch (NOV)

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa terharu lah juga dalam shida sibuk-sibuk dapat juga 2 CPUV dari tarikh yang berbeza pada 13 dan 14hb Nov 2013. Iklan yang datang dari campaign Sony Year End Promo 2013 dan Ford MCA Launch (Nov) Baik hati Nuffnang bagi shida cpuv baru kan. Kalau tak menyepi juga blog ni tanpa iklan dari Nuffnang :) hope kekal lah lama sikit kan boleh kumpul-kumpul untuk cashout Tahun depan 2014 inshaallah jika panjang umur shida :) Mesti kawan-kawan pun banyak yang dapat 2 cpuv yang shida dapat ni. Mungkin cpuv femes ni hehee :p

Ohya! update guna laptop adik buat auto publish type selaju yang mungkin heheee bukan apa dia pun kaki laptop juga cuma minat dia lebih kepada game so laptop shida paling lewat petang ni siap tak pun isnin pagi :) Inshaallah tak sabar nak tunggu my sayang balik ^_^



11 comments:

  1. Bestnya dapat byk CPUV. Sy baru dapat satu je. huhuuu..btw jom singgah blog sy :)

    ReplyDelete
  2. waaa... hehehe... laptop kalau xde rasa xsyok.. hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah shida...byk ye on going...best2x.. :))

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak.. Saya satu je yg on going skg kak. nasib baik masih kekal lg dr bln lepas...

    ReplyDelete
  5. tahniah kak,, AA pun dapat iklan ford tu hehe rezeki akak mmg melimpah ruah ni.. tahniah :)

    ReplyDelete
  6. Congrats Shida! Fiza tak dapat lak BE baru ni..Nuff merajuk kot.

    ReplyDelete
  7. Byk msih on going...tahniah shida....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.