Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 10 November 2013

2 hari abaikan blog apa kes??

Assalamualaikum, peace upon you.


Sekali sekala update tanpa gambar tak apa kan, shida tak larat sebenarnya 2 hari sibuk dengan konvo budak-budak tadika ni letih juga dibuatnya non stop bekerja keras menjayakan konvo kali ni. So hari ni lega dah selesai semuanya shida nak berehat esok baru update entri selanjutnya ya :) hope korang tak jemu-jemu menyinggah blog tak seberapa lengkap ni :) Ohya!! Reddelima Giveaway Part 2 yang menawarkan HADIAH UTAMA sebuah percutian ke Pulau Satang Kuching Sarawak masih berjalan so bagi yang belum join maiii pakat join sebelum tamatnya GA Part 2 ni pada 15.11.2013 Jumaat. nak join boleh klik link yang shida dah backlink kan ke entri GA :) Thanks semua


13 comments:

  1. okay la tu 2 hari, apit 10 hari terus. bulan ni baru up entry 2 kali. hahaha.

    ReplyDelete
  2. nanti ceritalah pasal budak tadika konvo mesti comel diowg tu hehe

    ReplyDelete
  3. akak citer la pasal konvo nanti ya... mesti kiut budak2 kcik konvo

    ReplyDelete
  4. Rehat secukupnya.. Dont worry, wa tetap kat belakang lu Support blog nie :)

    ReplyDelete
  5. patutlah shida bz..mmg skrang musim budak2 tadika konvo...

    ReplyDelete
  6. mesti comel budak2 konvo kan..

    ReplyDelete
  7. untung budak sekarang.. kecik2 dah konvo.. tengok kt fb grand2 pulak tu konvonye.. takde ke gambar diorg kak shida? mesti comel2.. :)

    ReplyDelete
  8. dua hari pun rasa lama biarkan blog kan shida..takpe..pasni topup balik :)

    ReplyDelete
  9. kak shida mengajar budak2 sekolah tadika ke? baru AA tahu ni hehe ingatkan belajar lagi hehe

    ReplyDelete
  10. mcm kosong je xde gmbr bace..iihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.