2 hari abaikan blog apa kes?? | Dunia sebenar Shida 2 hari abaikan blog apa kes??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 10 November 2013

2 hari abaikan blog apa kes??

Assalamualaikum, peace upon you.


Sekali sekala update tanpa gambar tak apa kan, shida tak larat sebenarnya 2 hari sibuk dengan konvo budak-budak tadika ni letih juga dibuatnya non stop bekerja keras menjayakan konvo kali ni. So hari ni lega dah selesai semuanya shida nak berehat esok baru update entri selanjutnya ya :) hope korang tak jemu-jemu menyinggah blog tak seberapa lengkap ni :) Ohya!! Reddelima Giveaway Part 2 yang menawarkan HADIAH UTAMA sebuah percutian ke Pulau Satang Kuching Sarawak masih berjalan so bagi yang belum join maiii pakat join sebelum tamatnya GA Part 2 ni pada 15.11.2013 Jumaat. nak join boleh klik link yang shida dah backlink kan ke entri GA :) Thanks semua


13 Jari Ohsem:

Hafizzi Aziz said...

okay la tu 2 hari, apit 10 hari terus. bulan ni baru up entry 2 kali. hahaha.

Syarafi[skyforce331] said...

:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

BARU 2 HARI KAK SHIDA....

::Misz sunsWeetz:: said...

nanti ceritalah pasal budak tadika konvo mesti comel diowg tu hehe

deno said...

akak citer la pasal konvo nanti ya... mesti kiut budak2 kcik konvo

ika zulkefli said...

salam singgah..:)

Aniq Bukhary said...

Rehat secukupnya.. Dont worry, wa tetap kat belakang lu Support blog nie :)

Cik Nur™ said...

patutlah shida bz..mmg skrang musim budak2 tadika konvo...

azizah :) said...

mesti comel budak2 konvo kan..

aisya said...

untung budak sekarang.. kecik2 dah konvo.. tengok kt fb grand2 pulak tu konvonye.. takde ke gambar diorg kak shida? mesti comel2.. :)

Azhafizah Md Nor said...

dua hari pun rasa lama biarkan blog kan shida..takpe..pasni topup balik :)

ANa Ahmad said...

kak shida mengajar budak2 sekolah tadika ke? baru AA tahu ni hehe ingatkan belajar lagi hehe

ayut said...

mcm kosong je xde gmbr bace..iihihi