Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 30 November 2013

3 TANDA KESABARAN

Assalammualaikum, peace upon you.



3 Tanda Kesabaran adalah :
Tidak Menyebut Mengenai Kesusahanmu
Tidak Menyebut Mengenai Kesakitanmu
dan
Tidak Memuji Dirimu


13 comments:

  1. betul tu..kadang2 kita ni alpa..ade je menda nak dirungutkan..

    nampak sgt tak sabarkan..

    ReplyDelete
  2. terima kasih shida..
    kadang kala mmg susah nak kawal hati, kawal nafsu. Tapi kita berusaha cuba perbaiki diri.

    ReplyDelete
  3. Entri ringkas tapi padat dengan peringatan.. Semoga kita tergolong dalam kalangan orang2 yg sabar.. Amin

    ReplyDelete
  4. berharap leeza sentiasa bersabar mengharungi semuanya,

    ReplyDelete
  5. Nice Sharing : Jom Kita Senyem Pulak Nengok Entri Ini
    http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/11/tips-senyum-itu-satu-sedekah.html

    ReplyDelete
  6. harap jijah bertambah kesabaran dlm diri.

    ReplyDelete
  7. ringkas padat dan penuh makna kak :)

    ReplyDelete
  8. selalu muhasabah diri sendiri....

    ReplyDelete
  9. Tq for sharing akk..akk..pm detail kat sya eh..kat tepon atau fb..akk mnng fm kat ga dedeq..trima kasih :)

    ReplyDelete
  10. Betul la tu. Separuh dari Iman itu kesabaran. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.