Bergaya Anggun dengan SELMANINA HIJAB dengan kos penghantaran PERCUMA! | Dunia sebenar Shida Bergaya Anggun dengan SELMANINA HIJAB dengan kos penghantaran PERCUMA!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 28 November 2013

Bergaya Anggun dengan SELMANINA HIJAB dengan kos penghantaran PERCUMA!

Assalamualaikum, peace upon you.
Memperkenalkan SELMANINA HIJAB yang merupakan sebuah medium shopping online hanya dihujung jari anda yang mengeluarkan pelbagai jenis atau pattern hijab/tudung. EMANINA COLLECTION second batch sebuah keluaran yang terhangat dipasaran dengan hanya jualan laris sebanyak 5 hari sahaja!
EMANINA EDITION sebuah keluaran yang memberi impak dalam kepelbagaian cara memakai tudung keluaran terlaris ini. Warna dan pattern mengikut citarasa terkini serta kualiti kain tudung yang dititik berat untuk memenuhi citarasa semua penggemar atau si pemakai tudung. Harga setiap helaian tudung RM49.00 dan PERCUMA kos penghantaran seluruh Malaysia!
Selain untuk kegunaan sendiri, ianya juga sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah atau gift kepada insan istimewa dalam hidup anda seperti ibu, kakak, adik, isteri atau kawan-kawan dan sesuai juga untuk dibuat sebagai hadiah pertunangan atau hantaran (perkahwinan) kerana terdapat juga Kotak Tudung Khas yang Esklusif ini dari SELMANINA HIJAB. Pihak SELMANINA HIJAB juga menyediakan Kotak Tudung Khas ini dimana akan diberi dengan setiap pembelian berserta Kupon Diskaun.

Dapatkan juga pembelian dengan harga diskaun sebanyak 5-10% less!! selepas pembelian pertama. Kupon Diskaun akan disertakan juga di dalam kiriman pembelian pertama di SELMANINA HIJAB. Jadi jangan lepaskan peluang ini!! Jom kita shopping!! :) Murah pun murah!! siap kos penghantaran percuma lagi!! Jika ada yang berminat untuk mengetahui dengan lanjut tentang ONLINE SHOP SELMANINA HIJAB ini boleh terus ke fanpage atau menghubungi seperti yang tertera di bawah.Terima kasih.

 

11 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2 belaka..

Solehah Shamsuddin said...

Cantik tudung2 nya. Kotak bungkusan pun cantik. Dan yang best, ada diskaun lagi tu. Wah, hebat2 :)

-meeSUPERGIRL- said...

macam comey jeee

Azhafizah Md Nor said...

menarik ni..exclusive kotak dia tu.nice :)

Cik Nur™ said...

cantiklah./. :)

Dyra Hadi said...

cantiklah tudung2 dia :)

yanie j said...

akak..cantik tudung2 ni kak..blh blnja yanie satu hik3 :p

Sukma Haron said...

cantik dan menarik kaler tudungnya....boleh beli tu....

ayut said...

Mcm unik plak tgk tdung koleksi dia...

baby comel said...

packaging yg menarik!

Leeza Dayasari said...

ok juga sbb ada kotak. serous sesuai utk hantaran.