Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 3 November 2013

Diminta semua peserta Reddelima Giveaway Part 1 by DSS ALERT!!

Assalamualaikum, peace upon you.
Korang!! ingat lagi tak Reddelima Giveaway Part 1 yang baru saja tamat tak sampai seminggu ni? Mesti lah ingat sebab hadiah dia memang meletop habis, memang awesome!! shida rasa korang rugi ya amat sebab tak join, syarat teramat mudah cuma like dan share tak perlu nak follow blog banyak-banyak like banyak-banyak kan. Memang rugi bagi yang tak join tu serius cakap!! So shida nak korang ALERT sebab ISNIN nanti shida nak umumkan pemenangnya. Shida juga rasa berdebar sebab pemenang dah ada cuma shida masih draft entri tersebut, isnin baru shida publish tepat jam 12.00 inshaa allah jika masa tu shida tak keluar tak pun shida siap-siap buat auto publish kan. Jadi pemenang yang shida umumkan ini adalah Muktamad dan tiada pilih kasih ok!! semua atas random dan TOP 5 REFERRAL yang sememangnya shida rasa memang awesome lah!! bertungkus lumus untuk mendapatkan tempat dalam Top 5 tahniah!! so semua jangan lupa tau!! dan lagi satu untuk Reddelima Giveaway Part 2 yang menawarkan Hadiah Utama sebuah Percutian ke Pulau Satang Kuching Sarawak ini masih berjalan korang wajib juga join sebab hadiahnya juga melebihi RM4000.00 fuhh!! shida first time buat GA berjumlah sebesar ini rasa macam shida juga nak join tapi apa kan daya kan, shida hanya menganjur sahaja :) so korang jangan lepaskan peluang untuk join Reddelima Giveaway Part 2 ini sememangnya lagi awesome dari biasa!! :) nak join boleh klik mana-mana nama tajuk yang sudah shida link kan terus ke entri tersebut, Good Luck korang!! :)


17 comments:

  1. berdebarnya bila keputusan pemenang dh ade dlm draft tu..huhu. siapalah yg bertuah tu agak-agaknya :)

    ReplyDelete
  2. siapalah yg bertuah tu... :) tahniah utk yg berjaya nanti..

    ReplyDelete
  3. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

    ReplyDelete
  4. siapa yg bertuah tu ya... tp sememangnya deno bukan top referral.. hihi

    ReplyDelete
  5. Berdebar pula jantung sekencangnya.hehehe..

    ReplyDelete
  6. ucapan tahniah awl kpd yg berjaya :)

    ReplyDelete
  7. debar pulak ase nak tunggu announcement pemenanag nnti..

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak tunggu esok... hehe

    Part 2 dah join.. hehe...

    ReplyDelete
  9. siapalah yg menang tu ye. untunglah pada sesiapa yg menang.

    ReplyDelete
  10. http://www.kisahemasputih.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

    ReplyDelete
  11. wah sape agaknye pemenang nyer..=D

    ReplyDelete
  12. balik keje esok kena cepat2 online ni. hehe.

    ReplyDelete
  13. harap ada rezeki menang.. hahahaha

    ReplyDelete
  14. Harap harap ade rezeki..aminnn..tak sabar :)

    ReplyDelete
  15. nk join aritu tp bz dgn GA sndiri..ruginyaaaa.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.