Diminta semua peserta Reddelima Giveaway Part 1 by DSS ALERT!! | Dunia sebenar Shida Diminta semua peserta Reddelima Giveaway Part 1 by DSS ALERT!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 3 November 2013

Diminta semua peserta Reddelima Giveaway Part 1 by DSS ALERT!!

Assalamualaikum, peace upon you.
Korang!! ingat lagi tak Reddelima Giveaway Part 1 yang baru saja tamat tak sampai seminggu ni? Mesti lah ingat sebab hadiah dia memang meletop habis, memang awesome!! shida rasa korang rugi ya amat sebab tak join, syarat teramat mudah cuma like dan share tak perlu nak follow blog banyak-banyak like banyak-banyak kan. Memang rugi bagi yang tak join tu serius cakap!! So shida nak korang ALERT sebab ISNIN nanti shida nak umumkan pemenangnya. Shida juga rasa berdebar sebab pemenang dah ada cuma shida masih draft entri tersebut, isnin baru shida publish tepat jam 12.00 inshaa allah jika masa tu shida tak keluar tak pun shida siap-siap buat auto publish kan. Jadi pemenang yang shida umumkan ini adalah Muktamad dan tiada pilih kasih ok!! semua atas random dan TOP 5 REFERRAL yang sememangnya shida rasa memang awesome lah!! bertungkus lumus untuk mendapatkan tempat dalam Top 5 tahniah!! so semua jangan lupa tau!! dan lagi satu untuk Reddelima Giveaway Part 2 yang menawarkan Hadiah Utama sebuah Percutian ke Pulau Satang Kuching Sarawak ini masih berjalan korang wajib juga join sebab hadiahnya juga melebihi RM4000.00 fuhh!! shida first time buat GA berjumlah sebesar ini rasa macam shida juga nak join tapi apa kan daya kan, shida hanya menganjur sahaja :) so korang jangan lepaskan peluang untuk join Reddelima Giveaway Part 2 ini sememangnya lagi awesome dari biasa!! :) nak join boleh klik mana-mana nama tajuk yang sudah shida link kan terus ke entri tersebut, Good Luck korang!! :)


17 Jari Ohsem:

Mazni Munawar said...

berdebarnya bila keputusan pemenang dh ade dlm draft tu..huhu. siapalah yg bertuah tu agak-agaknya :)

zaza zehra said...

siapalah yg bertuah tu... :) tahniah utk yg berjaya nanti..

Syuhada Salleh said...

x sbr nak tau sape yg mng..

Miss Anonymous said...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

deno said...

siapa yg bertuah tu ya... tp sememangnya deno bukan top referral.. hihi

Haidil Salam said...

Berdebar pula jantung sekencangnya.hehehe..

Syamimi Saidi said...

ucapan tahniah awl kpd yg berjaya :)

sha dhira said...

debar pulak ase nak tunggu announcement pemenanag nnti..

Maria Firdz said...

tak sabar nak tunggu esok... hehe

Part 2 dah join.. hehe...

Solehah Shamsuddin said...

siapalah yg menang tu ye. untunglah pada sesiapa yg menang.

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2013/11/reddelima-giveaway-part-2-by-dunia.html

Eyma su said...

wah sape agaknye pemenang nyer..=D

Nurul Faiz said...

balik keje esok kena cepat2 online ni. hehe.

azizah :) said...

harap ada rezeki menang.. hahahaha

Azhafizah Md Nor said...

Harap harap ade rezeki..aminnn..tak sabar :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nk join aritu tp bz dgn GA sndiri..ruginyaaaa.

tarmizi said...

Tahniah pada pemenang. .