Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 18 November 2013

Faizul Juara Akademi Fantasia 2013 (AF2013)

Assalamualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada Faizul AF2013 yang menjuarai AF musim 2013 dengan single terbarunya Sepasang Sayap dan juga lagu ke 2 Hanyut dari Faizal Tahir serta membawa pulang Trofi sumbangan Astro, wang tunai RM100,000 dan kontrak rakaman bernilai RM100,000 yang berlansung di Stadium Negara. Tahniah buat faizul dan pemenang-pemenang yang lain.

  • Tempat ke 2 : Azhael AF2013 (wang tunai RM30,000 dan Trofi sumbangan Astro)
  • Tempat ke 3: Amira AF2013 (wang tunai RM20,000 dan Trofi sumbangan Astro)
  • Tempat ke 4: Indah AF2013 (wang tunai RM10,000 dan Trofi sumbangan Astro)
  • Tempat ke 5: Nabila AF2013 (Trofi sumbangan Astro)
  • Tempat ke 6: Aisyah AF2013 (Trofi sumbangan Astro)
Single terbaru Finalist AF2013 :
  • Faizul : Sepasang Sayap
  • Azhael : Hentian Terakhir
  • Amira : Sesaat Untukku
  • Indah : Percayalah
  • Nabila : Katakan Saja
  • Aisyah : Mimpi

8 comments:

  1. Ada link video dorang nyanyi ke kak? X sempat tgk.

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang semua..
    kali ni lelaki pula yg pegang tempat pertama hehe :)

    ReplyDelete
  3. Tak tengok pulak Af ni..tahniah untuk mereka yang menang!

    ReplyDelete
  4. ima tak tengok af..last tgk masa Adam je..kehkeh.. :p

    ReplyDelete
  5. zaza xtgk dah af..last masa mawi.. apapun tahniah utk mereka.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah faizul.. mmg layak pun menang. :D

    ReplyDelete
  7. Xpetasan plak dh abis.hihi.rasa mcm xnmpk perubhan je prlajar yer.tup2x abis dh plak.huhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.