Hadiah dari Eymasu dan Anything Shop (menang GA) | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Eymasu dan Anything Shop (menang GA)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 6 November 2013

Hadiah dari Eymasu dan Anything Shop (menang GA)

Assalamualaikum, peace upon you.
Arigatou kepada Blogger Eymasu atau adik eymasu ni sebab sudi bagi shida poskad beserta foot toxin pads ada bau herba-herba suka shida bau hehee. dah pakai dan buang pun heheee. Thanks eymasu :) macam tahu-tahu je dalam badan akak banyak toxin yang perlu dibuang hehee :) Eymasu ni pakar craft tau boleh singgah blog atau Fanpage tengok hasil Craft dia yang awesome dan cute sangat-sangat hehee :)
Ok produk yang kita tengok ala-ala jepun thailand ni shida menang giveaway dari giveaway adik-adik yang baru habis UPSR tu Adik Hannan dan Adik Era dan juga ditaja oleh Anything Shop yang jual pelbagai barangan so hadiah yang shida dapat seperti dalam gambar tu Mask Shiseido, Eye Collogen, Lips Tint dan Lips Gloss. Meriah hadiahnya :) apa-apa pun thanks ya :) hope adik-adik berdua ni dapat keputusan yang cemerlang nanti dalam UPSR :) thanks juga kepada sponser :)


16 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

wah,, nak jugak hadiah mcm tu hee.. tumpang tengah sesema dan sakit tekak ni hehe..
tahniah kak.. murah rezeki kak tahun ni hehe :)

Cik Nur™ said...

tahniah shida...murah rezeki shida.. :)

Maria Firdz said...

tahniah kak shida.. :)

Nurul Atiqah said...

Wah, tahniah! :)

Dianaa said...

comel lip tint semua tu :D

AINA ZAIRULNIZAM said...

Untungnya kak shida :D

Sukma Haron said...

macam comel jer hadiah tu...

ika zulkefli said...

bestnya..suka sgt lip tint tu..hehe btaw tahniah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear.. murah rezeki.. t try pakai lip..

ok buat review ya..hihi

azizah :) said...

nakk! hahahaha tahniah shidaa

veesandy said...

tahniah ! ... eye collagen free ...

ima salsuzaima said...

wah untungnya murah rezki..ima kalau join apa2 jarang nk menang..haha

munirah rahman said...

tahniah.. cantik hadiah tu :)

Azhafizah Md Nor said...

bestnye lah dapat hadiah kan.congrats!

aisya said...

tahniah.. hadiah best2.. hehe

ayut said...

best yer dpt hadiah...nk jgk...tppp dh jarang join tu payah tu :D