Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 6 November 2013

Hadiah dari Eymasu dan Anything Shop (menang GA)

Assalamualaikum, peace upon you.
Arigatou kepada Blogger Eymasu atau adik eymasu ni sebab sudi bagi shida poskad beserta foot toxin pads ada bau herba-herba suka shida bau hehee. dah pakai dan buang pun heheee. Thanks eymasu :) macam tahu-tahu je dalam badan akak banyak toxin yang perlu dibuang hehee :) Eymasu ni pakar craft tau boleh singgah blog atau Fanpage tengok hasil Craft dia yang awesome dan cute sangat-sangat hehee :)
Ok produk yang kita tengok ala-ala jepun thailand ni shida menang giveaway dari giveaway adik-adik yang baru habis UPSR tu Adik Hannan dan Adik Era dan juga ditaja oleh Anything Shop yang jual pelbagai barangan so hadiah yang shida dapat seperti dalam gambar tu Mask Shiseido, Eye Collogen, Lips Tint dan Lips Gloss. Meriah hadiahnya :) apa-apa pun thanks ya :) hope adik-adik berdua ni dapat keputusan yang cemerlang nanti dalam UPSR :) thanks juga kepada sponser :)


16 comments:

  1. wah,, nak jugak hadiah mcm tu hee.. tumpang tengah sesema dan sakit tekak ni hehe..
    tahniah kak.. murah rezeki kak tahun ni hehe :)

    ReplyDelete
  2. tahniah shida...murah rezeki shida.. :)

    ReplyDelete
  3. macam comel jer hadiah tu...

    ReplyDelete
  4. bestnya..suka sgt lip tint tu..hehe btaw tahniah :)

    ReplyDelete
  5. tahniah dear.. murah rezeki.. t try pakai lip..

    ok buat review ya..hihi

    ReplyDelete
  6. nakk! hahahaha tahniah shidaa

    ReplyDelete
  7. tahniah ! ... eye collagen free ...

    ReplyDelete
  8. wah untungnya murah rezki..ima kalau join apa2 jarang nk menang..haha

    ReplyDelete
  9. tahniah.. cantik hadiah tu :)

    ReplyDelete
  10. bestnye lah dapat hadiah kan.congrats!

    ReplyDelete
  11. tahniah.. hadiah best2.. hehe

    ReplyDelete
  12. best yer dpt hadiah...nk jgk...tppp dh jarang join tu payah tu :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.