Hadiah dari GA Nurul Yui dan Karikatur Giveaway by Zaza Zehra | Dunia sebenar Shida Hadiah dari GA Nurul Yui dan Karikatur Giveaway by Zaza Zehra

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 12 November 2013

Hadiah dari GA Nurul Yui dan Karikatur Giveaway by Zaza Zehra

Assalamualaikum, peace upon you.
Terima kasih kepada Blogger Zaza Zehra dan penaja yang menganjurkan giveaway ini. Hadiah nya FM Bunga handmade by aziefazieda Collection (fridge magnet), Alhamdulillah bulan oktober dan november ni memang bulan rezeki agaknya banyak juga hadiah shida dapat dari aktiviti blog seperti ini. Dulu mana reti join benda-benda macam ni tau. Lepas lebih kurang setahun dalam dunia bloging baru shida aktif dalam penyertaan macam ni. Kalau korang nak tau dulu masa tahun shida mula-mula buat giveaway jarang kot nak ada sponser-sponser bagai semua support sendiri lepas tahun 2011 baru nampak aktif ada banyak sponser yang saling membantu dalam dunia bloging. Indahnya bloging sebenarnya :)

Ok hadiah voucher ni pula dari giveaway Blogger Yui Craft tu, menang juga dari giveaway yang dianjurkan oleh yui. Jarang shida menang dari GA-GA yui ni sebenarnya tapi kali ni memang rezeki dapat juga voucher ni. Thanks buat Yui dan juga penaja :) tapi sayang area tempat shida tak ada Restoran Rasamas ni sayang sangat-sangat!! dan shida nak let go kepada Fans Dunia sebenar Shida di fanpage malam ini :) secara percuma!! so korang yang nak join tu jangan lupa malam ni shida update dekat fanpage :)


10 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

nanakimie said...

alhamdulillah...selamat jugak sampai ye..

tula,tempat nana pun takda rasamas,tu yang giveaway kan aje:)

Ayu Zan said...

AYU pun dapat hadiah GA yui. :)
wah. kat sini ada rasamas.ehehe

ANa Ahmad said...

wah... tahniah kak shida... rezeki yg murah untuk tahun ni :)

ika zulkefli said...

tahniah sis,:)

Ainim Suju said...

Tahniah...rezeki tu

azizah :) said...

tahnih shida

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki..aminn =)

Azhafizah Md Nor said...

seronok kalau join dan menang kan..best dapat hadiah..congrats shida!

ayut said...

murah sungguh rezeki shida..menang pulak kan :)) tahniah..