Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 11 November 2013

Instagram Shida Radzuan

Assalamualaikum, peace upon you.
Mesti semua tahu kan ini apa hehee.. of cos lah tahu IG atau Instagram yang semakin popular dan terhangat masa kini. Tak ramai pun follower shida dan yang shida following sebab tak berapa meriah sangat IG shida ni :) banyak shida kongsikan gambar-gambar sekeliling shida. Biasa orang pos makan-makan apa semua dekat FB kan shida semua dekat IG shida link kan juga ke FB dan Twitter shida. So kawan-kawan yang ada IG meh la follow memfollow kan diri hehee boleh lah kenal lebih dekat dan mengikuti aktiviti harian shida kadang-kadang rajin juga update kat IG ni. Follow Instagram shida disini > IG Shida Radzuan Thanks semua :) 

pssttt..shida ada follow satu IG sorang artis ni, fuhh!! dia hari-hari snap pic dia pergi holiday sana-sini, untungkan dia untung juga ramai yang nak sponsors dia nak pergi melancong atau bercuti jelesnya..bila boleh bercuti ni kan ^_^


15 comments:

  1. Nur dah follow....hehehe...
    Siapa yea artis tu?

    ReplyDelete
  2. Lama tak ber'instagram ni ;) hee

    ReplyDelete
  3. Hmm. Sampai skrg Ina tak de ig lg..

    ReplyDelete
  4. sy signup IG ni tak pernah dapat2..ahh, malas la..haha..

    ReplyDelete
  5. In Sya Allah, nanti bila dh ada instag..boleh la ika follow, hehe

    ReplyDelete
  6. amboi minum coolblog smbil blogging yer^^

    ReplyDelete
  7. hishhh xde IG la shida.. xreti guna..hohoho

    ReplyDelete
  8. lama dah follow.. hehe..

    nak g bercuti jugakkk..

    ReplyDelete
  9. fiza pun sama..kadang2 je..eh..fiza dah follow IG shida kan..

    ReplyDelete
  10. AA tahu IG tu apa, instagram kan? hehe..
    tapi AA tak ada isntagram, sebab tak pakai nset canggih lagi hehe..pakai biasa2 saja..
    nak follow tak boleh sebab takda instagram hehe

    ReplyDelete
  11. wewittt...retisss..IG dah ni..ayut lom ada jd yer xblh add..klu bisnes ad IG pon skrg sgt membantu...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.