Instagram Shida Radzuan | Dunia sebenar Shida Instagram Shida Radzuan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 11 November 2013

Instagram Shida Radzuan

Assalamualaikum, peace upon you.
Mesti semua tahu kan ini apa hehee.. of cos lah tahu IG atau Instagram yang semakin popular dan terhangat masa kini. Tak ramai pun follower shida dan yang shida following sebab tak berapa meriah sangat IG shida ni :) banyak shida kongsikan gambar-gambar sekeliling shida. Biasa orang pos makan-makan apa semua dekat FB kan shida semua dekat IG shida link kan juga ke FB dan Twitter shida. So kawan-kawan yang ada IG meh la follow memfollow kan diri hehee boleh lah kenal lebih dekat dan mengikuti aktiviti harian shida kadang-kadang rajin juga update kat IG ni. Follow Instagram shida disini > IG Shida Radzuan Thanks semua :) 

pssttt..shida ada follow satu IG sorang artis ni, fuhh!! dia hari-hari snap pic dia pergi holiday sana-sini, untungkan dia untung juga ramai yang nak sponsors dia nak pergi melancong atau bercuti jelesnya..bila boleh bercuti ni kan ^_^


15 Jari Ohsem:

Cik Nur™ said...

Nur dah follow....hehehe...
Siapa yea artis tu?

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

jom-jom follow ig =) maera pom ada..

hazwan hairy said...

dh lma follow...haha

Sally Yatiey said...

Lama tak ber'instagram ni ;) hee

Sabrina SA said...

Hmm. Sampai skrg Ina tak de ig lg..

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasanya yui dah follow..hihi

Bahrain Ramlan said...

saya akan follow.

ima salsuzaima said...

sy signup IG ni tak pernah dapat2..ahh, malas la..haha..

ika zulkefli said...

In Sya Allah, nanti bila dh ada instag..boleh la ika follow, hehe

::Misz sunsWeetz:: said...

amboi minum coolblog smbil blogging yer^^

azizah :) said...

hishhh xde IG la shida.. xreti guna..hohoho

aisya said...

lama dah follow.. hehe..

nak g bercuti jugakkk..

Azhafizah Md Nor said...

fiza pun sama..kadang2 je..eh..fiza dah follow IG shida kan..

ANa Ahmad said...

AA tahu IG tu apa, instagram kan? hehe..
tapi AA tak ada isntagram, sebab tak pakai nset canggih lagi hehe..pakai biasa2 saja..
nak follow tak boleh sebab takda instagram hehe

ayut said...

wewittt...retisss..IG dah ni..ayut lom ada jd yer xblh add..klu bisnes ad IG pon skrg sgt membantu...