Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 16 November 2013

lappy shida masuk wad.. bertambah sunyilah blog ni!!

Assalammualaikum, peace upon you.
Cuma nak share lah, lappy dah admit kat member shida tu. Sejak dua menjak meragam je, biasalah lappy ni dah berapa tahun berkhidmat untuk shida tau! Sayang gila nak jual ke nak buat apa-apa kat dia. Ini lah harta atau aset shida pertama shida beli hasil gaji shida setelah setahun bekerja. Beli cash harga masa tu RM2199 potong itu ini bayar kurang dari harga asal :) so dia berkhidmat hampir 6 tahun sudah :) nak bila jadi camni memang risau je. Tak pernah berenggang kot! Kalau korang sayang harta korang mesti tahu rasa macam mana kan :) entri ni shida type guna smartphone shida iaitu aset ke3 shida Samsung Galaxy S3. Tengah sesak-sesak  macam sekarang ni, berguna juga fone ni kan hehee..dapat la update walau seciput entri hehee.. gambar kat atas tu gambar lappy shida yang dah kena dengan baju baru hehee macam comel je macam cantik je hehee hello kitty lagi :)



19 comments:

  1. comel nye lappy sis..hello kitty tuhh,hehe

    ReplyDelete
  2. sy faham perasaan itu. haha. laptop yg kita dah guna lebih 5 tahun meragam.. syg pulak nak lepaskan.. hehe

    ReplyDelete
  3. aloo..siannya lappy comel tu..sabar yea shida....

    esok lusa, baiklah tu...

    ReplyDelete
  4. brpa lama masuk ward tu.hihi
    sib baik ada alternatif lain lg kn

    ReplyDelete
  5. Bagai pasangan bercinta pula kan? Hasil usaha dari titik peluh sendiri adalah tersangat yang dihargai oleh kita.

    ReplyDelete
  6. SALAM BLOGGER. NICE STORY. KAK , ADEQ PUN SUKAR RASANYA JIKA SESUATU YANG ADEQ SAYANG HILANG ATAU TERPAKSA DIPISAHKAN

    ReplyDelete
  7. SJAK BILA MINat hello kitty? hahaha

    ReplyDelete
  8. hehehe.. kak shida lappy..
    AA lak brodband lembab hehehe..
    pagi2 buta ja boleh nak bw pun..
    siang2 x boleh sebab lambat sangat line dia.. :(

    ReplyDelete
  9. mesti rasa sayangkn. beli dgn duit gaji sendiri..

    ReplyDelete
  10. moga letop shida cepat ok..:)

    ReplyDelete
  11. salam sis.. sbarnya.. biasala lappy skrg mmg banyak yg xtahan lama... ina punya pun dah lama terkubur. hehehe

    http://arenamuslimah.blogspot.com/2013/11/saving.html

    ReplyDelete
  12. semoga dia cepat sembuh... :3
    Comel lappy.. :)

    ReplyDelete
  13. alahai kak, sbr ye kak. tp lappy akak lg lama berkhidmat dri lappy solehah ni. lappy solehah ni dh 4 thn berkhidmat. Alhamdulillah dia msih ok lg smpai skrg. Tp tu la, kdg2 tu dy da jgk prob.

    ReplyDelete
  14. slmt ada s3..membantu dikala sesak..hihihi.t[p mesti tak puas kan..tak ckup bsar klu tgk kat lappy...

    ReplyDelete
  15. mahu tak sayang lappy tu..siap ada hello kitty la..comellnyaaa!

    ReplyDelete
  16. biasalah tu kan shida..lappy fiza pun dah masuk 6 tahun..sangat berjasa kan.kene sayangkan dia kalau x nanti die meragam..

    ReplyDelete
  17. Lawanya lappy. Tak pernah ada lappy. Guna phone je yang termampu. =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.