lappy shida masuk wad.. bertambah sunyilah blog ni!! | Dunia sebenar Shida lappy shida masuk wad.. bertambah sunyilah blog ni!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 16 November 2013

lappy shida masuk wad.. bertambah sunyilah blog ni!!

Assalammualaikum, peace upon you.
Cuma nak share lah, lappy dah admit kat member shida tu. Sejak dua menjak meragam je, biasalah lappy ni dah berapa tahun berkhidmat untuk shida tau! Sayang gila nak jual ke nak buat apa-apa kat dia. Ini lah harta atau aset shida pertama shida beli hasil gaji shida setelah setahun bekerja. Beli cash harga masa tu RM2199 potong itu ini bayar kurang dari harga asal :) so dia berkhidmat hampir 6 tahun sudah :) nak bila jadi camni memang risau je. Tak pernah berenggang kot! Kalau korang sayang harta korang mesti tahu rasa macam mana kan :) entri ni shida type guna smartphone shida iaitu aset ke3 shida Samsung Galaxy S3. Tengah sesak-sesak  macam sekarang ni, berguna juga fone ni kan hehee..dapat la update walau seciput entri hehee.. gambar kat atas tu gambar lappy shida yang dah kena dengan baju baru hehee macam comel je macam cantik je hehee hello kitty lagi :)



19 Jari Ohsem:

Hajar Shikin said...

comel nye lappy sis..hello kitty tuhh,hehe

aisya said...

sy faham perasaan itu. haha. laptop yg kita dah guna lebih 5 tahun meragam.. syg pulak nak lepaskan.. hehe

Cik Nur™ said...

aloo..siannya lappy comel tu..sabar yea shida....

esok lusa, baiklah tu...

QasehnyaRania said...

brpa lama masuk ward tu.hihi
sib baik ada alternatif lain lg kn

Haidil Salam said...

Bagai pasangan bercinta pula kan? Hasil usaha dari titik peluh sendiri adalah tersangat yang dihargai oleh kita.

JAMIL HASHIM said...

SALAM BLOGGER. NICE STORY. KAK , ADEQ PUN SUKAR RASANYA JIKA SESUATU YANG ADEQ SAYANG HILANG ATAU TERPAKSA DIPISAHKAN

Emas Putih said...

SJAK BILA MINat hello kitty? hahaha

ANa Ahmad said...

hehehe.. kak shida lappy..
AA lak brodband lembab hehehe..
pagi2 buta ja boleh nak bw pun..
siang2 x boleh sebab lambat sangat line dia.. :(

ros_reeza said...

mesti rasa sayangkn. beli dgn duit gaji sendiri..

Mek Onie said...

cecececeyyy,hello kitty tu :P

Normi Nieza said...

moga letop shida cepat ok..:)

~Nor Arena~ said...

salam sis.. sbarnya.. biasala lappy skrg mmg banyak yg xtahan lama... ina punya pun dah lama terkubur. hehehe

http://arenamuslimah.blogspot.com/2013/11/saving.html

HAJAR said...

semoga dia cepat sembuh... :3
Comel lappy.. :)

Solehah Shamsuddin said...

alahai kak, sbr ye kak. tp lappy akak lg lama berkhidmat dri lappy solehah ni. lappy solehah ni dh 4 thn berkhidmat. Alhamdulillah dia msih ok lg smpai skrg. Tp tu la, kdg2 tu dy da jgk prob.

ayut said...

slmt ada s3..membantu dikala sesak..hihihi.t[p mesti tak puas kan..tak ckup bsar klu tgk kat lappy...

azizah :) said...

mahu tak sayang lappy tu..siap ada hello kitty la..comellnyaaa!

Azhafizah Md Nor said...

biasalah tu kan shida..lappy fiza pun dah masuk 6 tahun..sangat berjasa kan.kene sayangkan dia kalau x nanti die meragam..

Ahmad Zaki said...

Lawanya lappy. Tak pernah ada lappy. Guna phone je yang termampu. =)

Maria Firdz said...

Mcm baru lagi lappy akk..