Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 7 November 2013

Mereka yg kena BANED yang suka merapu dalam cbox shida!

Assalamualaikum, peace upon you.
Tengok nama pun pelik-pelik kan, rasa nak bakor je nama-nama ni tapi apakan daya, terpaksa shida kekalkan supaya tak ganggu lagi hidup cbox shida yang aman damai yang penuh dengan icon-icon cute macam shida hehee.. Ada yang penuh dengan link-link yang tak sepatutnya geram memang geram sebenarnya. Tak nak pakai cbox sayang pula sebab shida sendiri suka guna cbox sebab shida tahu banyak dikalangan pengguna blog yang suka tinggalkan jejak dekat cbox selain komen-komen kan. Cbox yang shida pakai seusia dengan usia blog shida yang sudah 3 tahun lamanya shida guna. So cuma satu saja caranya kalau ada yang tinggalkan link yang bukan-bukan memang shida baned IP semuanya, tak ada nak soal siasat lagi. Banyak dah kot entri shida buat pasal spam-spam iklan dekat cbox ni makin menjadi-menjadi lepas isu tu tapi tak apa baned kan ada hehee :)


26 comments:

  1. Yang nie kalau nak banned am sokong coz melampau sgt iklan kat shoutbox. Am mmg suka kalau blog ada shoutbox leh kita tahu sape yang melepak kat blog. Pasal masalah kat atas laa blog am dah takde shoutbox macam tak tempat lain nak iklan. Pergi je laa join group ape2 kat fb nak iklan 100 kali pun takpe jgn buat kacau kat blog orang. Kalau dah banyak orang pun menyampah.

    ReplyDelete
  2. Hehe... Sy pun nk tmpg bakor gak lah.. Nnt nk cari gak sapa yg dok wat semak kt cbox..

    ReplyDelete
  3. saya sampai dah remove cbox. sakit hati tengok.

    ReplyDelete
  4. ika punya pun bnyak sngt..tak taw nak buat mcm mna dah..emmm

    ReplyDelete
  5. Tu la. Kdg2 melampau sangat diorang ni. Selamat kita tak banyak pun macam akak kena. Hehehehe

    ReplyDelete
  6. ooo..baru nana tau boleh block jugak...cmna ye cara nya sis?

    ReplyDelete
  7. mmg patut pun mereka dibanned... menyemak mata jer.. hihi

    ReplyDelete
  8. mcam mane nak baned IP2 yg mcam ni?

    ReplyDelete
  9. Nasib baik nama saya xde dalam list... :D

    ReplyDelete
  10. ha..kan dah kena banned..sape suruh letak link bukan bukan kan..

    ReplyDelete
  11. saya tak pernah tinggal komen dekat shoutbox
    biasa jadi silent reader aje =)

    emm kalau tinggal link ke blog saya
    boleh kan? =)

    ReplyDelete
  12. Sya punya pun sama,.iklan apa pun tak tau..huhu..

    ReplyDelete
  13. banyak jugak.. saya tak guna cbox/shoutbox.. tak berapa nak berminat :)

    ReplyDelete
  14. iklan melampau2 kan.. jijah nak banned tp xreti..last2 tukar ke busuk.org..huu

    ReplyDelete
  15. byknya..Nur pun byk gak yg merapu..nanti nak baned jugak la...

    ReplyDelete
  16. tulah dik...memang buat semak je kat Cbox...nak promosi pun..buat lah tempat lain...semalam cik akak dah delete semua msej dia orang...hari ini...adoi penuh balik...jenuh tangan dibuatnya..huhu

    ReplyDelete
  17. yeahh banned mereka ni. menyakitkan hati je

    ReplyDelete
  18. tgk skrg ni banyak sgt yg merapu kat cbox tu..sampaikan org2 yg btul2 tinggalkan jejak pun tenggelam.rasa geram jugak la..ima kalau nama dah pelik2 dan link pelik2 memang xkan klik la..maaf je la..hihi

    ReplyDelete
  19. betul.. kalau banned sunyi je cbox tu. hehe

    ReplyDelete
  20. ramai jugak tu nama yang ada kena band.. nak macam nama AA pun ada.. bahaya ni huhu

    ReplyDelete
  21. tu dia dh kena banned...bderet ha..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.