Mereka yg kena BANED yang suka merapu dalam cbox shida! | Dunia sebenar Shida Mereka yg kena BANED yang suka merapu dalam cbox shida!

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 7 November 2013

Mereka yg kena BANED yang suka merapu dalam cbox shida!

Assalamualaikum, peace upon you.
Tengok nama pun pelik-pelik kan, rasa nak bakor je nama-nama ni tapi apakan daya, terpaksa shida kekalkan supaya tak ganggu lagi hidup cbox shida yang aman damai yang penuh dengan icon-icon cute macam shida hehee.. Ada yang penuh dengan link-link yang tak sepatutnya geram memang geram sebenarnya. Tak nak pakai cbox sayang pula sebab shida sendiri suka guna cbox sebab shida tahu banyak dikalangan pengguna blog yang suka tinggalkan jejak dekat cbox selain komen-komen kan. Cbox yang shida pakai seusia dengan usia blog shida yang sudah 3 tahun lamanya shida guna. So cuma satu saja caranya kalau ada yang tinggalkan link yang bukan-bukan memang shida baned IP semuanya, tak ada nak soal siasat lagi. Banyak dah kot entri shida buat pasal spam-spam iklan dekat cbox ni makin menjadi-menjadi lepas isu tu tapi tak apa baned kan ada hehee :)


26 Jari Ohsem:

Unknown said...

Yang nie kalau nak banned am sokong coz melampau sgt iklan kat shoutbox. Am mmg suka kalau blog ada shoutbox leh kita tahu sape yang melepak kat blog. Pasal masalah kat atas laa blog am dah takde shoutbox macam tak tempat lain nak iklan. Pergi je laa join group ape2 kat fb nak iklan 100 kali pun takpe jgn buat kacau kat blog orang. Kalau dah banyak orang pun menyampah.

Maria Firdz said...

Hehe... Sy pun nk tmpg bakor gak lah.. Nnt nk cari gak sapa yg dok wat semak kt cbox..

Unknown said...

saya sampai dah remove cbox. sakit hati tengok.

nuyui a.k.a miss YUI said...

kan dah kenaaaa..huhuuh

Unknown said...

ika punya pun bnyak sngt..tak taw nak buat mcm mna dah..emmm

Unknown said...

Tu la. Kdg2 melampau sangat diorang ni. Selamat kita tak banyak pun macam akak kena. Hehehehe

Unknown said...

ooo..baru nana tau boleh block jugak...cmna ye cara nya sis?

Cik Nor said...

ramai tu..huhu

Unknown said...

mmg patut pun mereka dibanned... menyemak mata jer.. hihi

Wanie Masduki said...

mcam mane nak baned IP2 yg mcam ni?

Unknown said...

Deserve kena banned..hehe

Unknown said...

Nasib baik nama saya xde dalam list... :D

dEdEQ dE wIshEs said...

RAMAI GILERRRR . PADAN MUKE SUME

Azhafizah MN said...

ha..kan dah kena banned..sape suruh letak link bukan bukan kan..

Yana Yani said...

saya tak pernah tinggal komen dekat shoutbox
biasa jadi silent reader aje =)

emm kalau tinggal link ke blog saya
boleh kan? =)

Azza Afdzal said...

mcm mana nak baned ek??

Adriannasyaz said...

Sya punya pun sama,.iklan apa pun tak tau..huhu..

Unknown said...

banyak jugak.. saya tak guna cbox/shoutbox.. tak berapa nak berminat :)

Unknown said...

iklan melampau2 kan.. jijah nak banned tp xreti..last2 tukar ke busuk.org..huu

Miss N™ said...

byknya..Nur pun byk gak yg merapu..nanti nak baned jugak la...

naomei said...

tulah dik...memang buat semak je kat Cbox...nak promosi pun..buat lah tempat lain...semalam cik akak dah delete semua msej dia orang...hari ini...adoi penuh balik...jenuh tangan dibuatnya..huhu

Solehah Shamsuddin said...

yeahh banned mereka ni. menyakitkan hati je

ima salsuzaima said...

tgk skrg ni banyak sgt yg merapu kat cbox tu..sampaikan org2 yg btul2 tinggalkan jejak pun tenggelam.rasa geram jugak la..ima kalau nama dah pelik2 dan link pelik2 memang xkan klik la..maaf je la..hihi

Unknown said...

betul.. kalau banned sunyi je cbox tu. hehe

Unknown said...

ramai jugak tu nama yang ada kena band.. nak macam nama AA pun ada.. bahaya ni huhu

ayut said...

tu dia dh kena banned...bderet ha..