Mereka yg kena BANED yang suka merapu dalam cbox shida! | Dunia sebenar Shida Mereka yg kena BANED yang suka merapu dalam cbox shida!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 7 November 2013

Mereka yg kena BANED yang suka merapu dalam cbox shida!

Assalamualaikum, peace upon you.
Tengok nama pun pelik-pelik kan, rasa nak bakor je nama-nama ni tapi apakan daya, terpaksa shida kekalkan supaya tak ganggu lagi hidup cbox shida yang aman damai yang penuh dengan icon-icon cute macam shida hehee.. Ada yang penuh dengan link-link yang tak sepatutnya geram memang geram sebenarnya. Tak nak pakai cbox sayang pula sebab shida sendiri suka guna cbox sebab shida tahu banyak dikalangan pengguna blog yang suka tinggalkan jejak dekat cbox selain komen-komen kan. Cbox yang shida pakai seusia dengan usia blog shida yang sudah 3 tahun lamanya shida guna. So cuma satu saja caranya kalau ada yang tinggalkan link yang bukan-bukan memang shida baned IP semuanya, tak ada nak soal siasat lagi. Banyak dah kot entri shida buat pasal spam-spam iklan dekat cbox ni makin menjadi-menjadi lepas isu tu tapi tak apa baned kan ada hehee :)


26 Jari Ohsem:

Aminin said...

Yang nie kalau nak banned am sokong coz melampau sgt iklan kat shoutbox. Am mmg suka kalau blog ada shoutbox leh kita tahu sape yang melepak kat blog. Pasal masalah kat atas laa blog am dah takde shoutbox macam tak tempat lain nak iklan. Pergi je laa join group ape2 kat fb nak iklan 100 kali pun takpe jgn buat kacau kat blog orang. Kalau dah banyak orang pun menyampah.

Maria Firdz said...

Hehe... Sy pun nk tmpg bakor gak lah.. Nnt nk cari gak sapa yg dok wat semak kt cbox..

Incik Zarif said...

saya sampai dah remove cbox. sakit hati tengok.

nuyui a.k.a miss YUI said...

kan dah kenaaaa..huhuuh

ika zulkefli said...

ika punya pun bnyak sngt..tak taw nak buat mcm mna dah..emmm

Ahmad Zaki said...

Tu la. Kdg2 melampau sangat diorang ni. Selamat kita tak banyak pun macam akak kena. Hehehehe

nanakimie said...

ooo..baru nana tau boleh block jugak...cmna ye cara nya sis?

Normi Nieza said...

ramai tu..huhu

munirah rahman said...

mmg patut pun mereka dibanned... menyemak mata jer.. hihi

YaNg AyEsHa said...

mcam mane nak baned IP2 yg mcam ni?

Zara Nurhaidah said...

Deserve kena banned..hehe

Aniq Bukhary said...

Nasib baik nama saya xde dalam list... :D

dEdEQ dE wIshEs said...

RAMAI GILERRRR . PADAN MUKE SUME

Azhafizah Md Nor said...

ha..kan dah kena banned..sape suruh letak link bukan bukan kan..

y@N@^y@Ni said...

saya tak pernah tinggal komen dekat shoutbox
biasa jadi silent reader aje =)

emm kalau tinggal link ke blog saya
boleh kan? =)

Azza Afdzal said...

mcm mana nak baned ek??

adrianna syaz said...

Sya punya pun sama,.iklan apa pun tak tau..huhu..

Aben Mpun said...

banyak jugak.. saya tak guna cbox/shoutbox.. tak berapa nak berminat :)

azizah :) said...

iklan melampau2 kan.. jijah nak banned tp xreti..last2 tukar ke busuk.org..huu

Cik Nur™ said...

byknya..Nur pun byk gak yg merapu..nanti nak baned jugak la...

Nao Mei said...

tulah dik...memang buat semak je kat Cbox...nak promosi pun..buat lah tempat lain...semalam cik akak dah delete semua msej dia orang...hari ini...adoi penuh balik...jenuh tangan dibuatnya..huhu

Solehah Shamsuddin said...

yeahh banned mereka ni. menyakitkan hati je

ima salsuzaima said...

tgk skrg ni banyak sgt yg merapu kat cbox tu..sampaikan org2 yg btul2 tinggalkan jejak pun tenggelam.rasa geram jugak la..ima kalau nama dah pelik2 dan link pelik2 memang xkan klik la..maaf je la..hihi

aisya said...

betul.. kalau banned sunyi je cbox tu. hehe

ANa Ahmad said...

ramai jugak tu nama yang ada kena band.. nak macam nama AA pun ada.. bahaya ni huhu

ayut said...

tu dia dh kena banned...bderet ha..