Senarai Penuh Pemenang dan Top 5 Referral Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida TAHNIAH!! | Dunia sebenar Shida Senarai Penuh Pemenang dan Top 5 Referral Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida TAHNIAH!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 4 November 2013

Senarai Penuh Pemenang dan Top 5 Referral Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida TAHNIAH!!

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah seperti yang shida janjikan shida nak update senarai penuh pemenang awal sebelum tamatnya Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida, so ini adalah pemenangnya dan shida ucapkan TAHNIAH! kepada semua pemenang-pemenang dan top referral yang tersenarai. So semua pemenang PM shida di email : admin@duniashida.com Nama + Alamat + No.fone + No.peserta dan link entri + Menang hadiah apa itu sahaja. Semua Pemenang diberi masa 3HARI untuk tebus hadiah masing-masing selepas 3 HARI tiada yang tuntut shida umum pemenang baru ya! Tahniah semua!!

Hadiah tambahan untuk Top Referral x 5 (pilih 1 hadiah mengikut kategori)
1. Select 1 item dari laman web www.reddelima.com Kategori 'Sleepwear 

2. Select 1 item dari www.reddelima.com Kategori 'Officewear' 

3. Select 1 item dari www.reddelima.com Kategori beg 

4. Select 1 item from www.reddelima.com Kategori 'Accessories'. 

5. Select 1 item from www.reddelima.com Kategori Scarf.

untuk pemenang Top Referral korang masuk web reddelima dan pilih mengikut kategori yang shida sudah beri kepada setiap pemenang. Korang pilih hadiah apa dan hantar sekali dengan link yang hadiah yang korang pilih tu dalam Email untuk PM detail tu ok :) Tahniah ya!! tak faham boleh PM shida di facebook atau fanpage shida :)

 BAG X 3 PEMENANG

 KAIN COTTON VIETNAM X 3 PEMENANG 

 SELENDANG/PASHMINA X 3 PEMENANG
 T-SHIRT X 10 PEMENANG


TELEKUNG X 3 PEMENANG



37 Jari Ohsem:

Yumida Huda said...

alhamdulillah
thanks bebyk sis shida n sponsor
tahniah buat pemenang lain

Anis Zahidi said...

tahniah kpda pmenang :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah kepada pemenang ....
Mungkin Part 2 kot ...
Hehehe ...

Zinnia Z A said...

yeaahh ! Alhamdulillah , tq Shida !! : )

Sukma Haron said...

tahniah buat para pemenang....cuba next time...

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah...nanti fiza send details ye :)

Nadia Johari said...

lama tak join segemn shida..sobsob..tahniah kepada pemenang

Dianaa said...

thank you kak Shida :D

zaza zehra said...

Alhamdulillah :)

mawar berduri said...

Wah dpt hadiah tambahan dr kak shida..terima kasih..

sha dhira said...

tahniah kepada semua pemenang..

mawar berduri said...

Tahniah smua..

Haidil Salam said...

Tahniah kepada semua yang bertuah.

ANa Ahmad said...

tahniah-tahniah kepada semua peserta yang menang :)

Aminin said...

wow dasyat Facebook no.3. Haha
datang sini nak ucap tahniah pada semua pemenang

Solehah Shamsuddin said...

Tahniah semuanya :)

Maria Firdz said...

tahniah kepada semua pemenang... :)

ayut said...

Tahniah kpda pmnang semua....

Eyma su said...

tahniah yg menang =D

Nur A.Z said...

tahniah kepada pemenang...

Amirah Azman said...

alhamdulillah..menang juga disini..tahniah juga kepada pemenang yang lain..

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH SEMUA ..

Kin Naz said...

alhamdulillah, tahniah kepada semua pemenang

Karya Mahirah said...

Tahniah

Mia Liana said...

tahniah pada para pemenang..

Cik Jannah said...

alhamdulilah , thank you

Syamimi Saidi said...

tahniah kpd semua pemenang. terima kasih sbb anjurkan GA ni

azizah :) said...

i is takde rezeki! hahaha tahniah semua..
tahniah fiza!!

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Nurul Faiz said...

tahniah kepada semua pemenang.
yg tak menang tu jgn sedih2 yer :)

Kenit Cinonet said...

tahniah pada yang menang (^_^)

Mazni Munawar said...

huhu takde rezeki nak dpt hadiah gempak-2. tahniah pemenang :)

♫♪ ~ Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

tahniah buat pemenang.. tak menang, tp lain kali kalau ada lagi jemputlah..

salam maalhijrah..

Che Rosliza Che Mat said...

Hai!! Shida akak dah hantar email kat shida...

yana aina said...

tahniah semua ... ^^

Cik Nieda Norainida said...

salam..sy baru tgk Senarai Penuh Pemenang dan Top 5 Referral Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida..agak2 boleh tuntut hadiah lg x..?

ayut said...

tahniah pemenang semua.....akhirnya telah selesai part 1 GA :))