Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 4 November 2013

Senarai Penuh Pemenang dan Top 5 Referral Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida TAHNIAH!!

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah seperti yang shida janjikan shida nak update senarai penuh pemenang awal sebelum tamatnya Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida, so ini adalah pemenangnya dan shida ucapkan TAHNIAH! kepada semua pemenang-pemenang dan top referral yang tersenarai. So semua pemenang PM shida di email : admin@duniashida.com Nama + Alamat + No.fone + No.peserta dan link entri + Menang hadiah apa itu sahaja. Semua Pemenang diberi masa 3HARI untuk tebus hadiah masing-masing selepas 3 HARI tiada yang tuntut shida umum pemenang baru ya! Tahniah semua!!

Hadiah tambahan untuk Top Referral x 5 (pilih 1 hadiah mengikut kategori)
1. Select 1 item dari laman web www.reddelima.com Kategori 'Sleepwear 

2. Select 1 item dari www.reddelima.com Kategori 'Officewear' 

3. Select 1 item dari www.reddelima.com Kategori beg 

4. Select 1 item from www.reddelima.com Kategori 'Accessories'. 

5. Select 1 item from www.reddelima.com Kategori Scarf.

untuk pemenang Top Referral korang masuk web reddelima dan pilih mengikut kategori yang shida sudah beri kepada setiap pemenang. Korang pilih hadiah apa dan hantar sekali dengan link yang hadiah yang korang pilih tu dalam Email untuk PM detail tu ok :) Tahniah ya!! tak faham boleh PM shida di facebook atau fanpage shida :)

 BAG X 3 PEMENANG

 KAIN COTTON VIETNAM X 3 PEMENANG 

 SELENDANG/PASHMINA X 3 PEMENANG
 T-SHIRT X 10 PEMENANG


TELEKUNG X 3 PEMENANG



37 comments:

  1. alhamdulillah
    thanks bebyk sis shida n sponsor
    tahniah buat pemenang lain

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang ....
    Mungkin Part 2 kot ...
    Hehehe ...

    ReplyDelete
  3. yeaahh ! Alhamdulillah , tq Shida !! : )

    ReplyDelete
  4. tahniah buat para pemenang....cuba next time...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...nanti fiza send details ye :)

    ReplyDelete
  6. lama tak join segemn shida..sobsob..tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  7. Wah dpt hadiah tambahan dr kak shida..terima kasih..

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua yang bertuah.

    ReplyDelete
  10. tahniah-tahniah kepada semua peserta yang menang :)

    ReplyDelete
  11. wow dasyat Facebook no.3. Haha
    datang sini nak ucap tahniah pada semua pemenang

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada semua pemenang... :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah kpda pmnang semua....

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..menang juga disini..tahniah juga kepada pemenang yang lain..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah, tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  16. tahniah kpd semua pemenang. terima kasih sbb anjurkan GA ni

    ReplyDelete
  17. i is takde rezeki! hahaha tahniah semua..
    tahniah fiza!!

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada semua pemenang.
    yg tak menang tu jgn sedih2 yer :)

    ReplyDelete
  19. tahniah pada yang menang (^_^)

    ReplyDelete
  20. huhu takde rezeki nak dpt hadiah gempak-2. tahniah pemenang :)

    ReplyDelete
  21. tahniah buat pemenang.. tak menang, tp lain kali kalau ada lagi jemputlah..

    salam maalhijrah..

    ReplyDelete
  22. Hai!! Shida akak dah hantar email kat shida...

    ReplyDelete
  23. salam..sy baru tgk Senarai Penuh Pemenang dan Top 5 Referral Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida..agak2 boleh tuntut hadiah lg x..?

    ReplyDelete
  24. tahniah pemenang semua.....akhirnya telah selesai part 1 GA :))

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.