Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 20 November 2013

Senarai Penuh Pemenang Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah-tahniah kepada semua pemenang Reddelima Giveaway Part 2 by Dunia sebenar Shida di mana seperti yang semua tahu pemenang ini di pilih berdasarkan uniq click menjadi Affliate bersama penaja besar giveaway ini iaitu www.reddelima.com. Jom tengok siapa yang bertuah memenangi Hadiah Utama iaitu Sebuah Percutian ke Pulau Satang, Kuching Sarawak dan juga hadiah-hadiah lain yang ditawarkan. Tuntut dalam masa 3 Hari bermula 18hb hingga 20hb sahaja (selepas 3 hari hadiah akan ditukar kepada pemenang baru) dan :

kepada semua para pemenang dari Blog Shida boleh PM shida untuk menuntut semua hadiah yang korang menangi. Email shida Nama+No.Fone+Alamat+Link Penyertaan+Menang Hadiah apa?+Facebook jika ada dan email anda send ke email shida admin@duniashida.com bagi Pemenang dari Blog Nabila Biela boleh PM nabila di Facebook atau boleh juga PM shida dan nyatakan anda dari Blog mana serta detail yang shida perlukan ok :) Tuntut 3 hari sahaja, Tahniah semua!!

HADIAH UTAMA :
Vacation 3D2N to Satang Island, Kuching (Private Island) for 6 paxs (excluding Flight Tickets). Refer Page : Satang Island, Kuching Sarawak + Web/blog/facebook facelift  + 5 articles by penulisartikelmalaysia.com & + Advertisment by sponsor for 3 months for RM300
dari Blog Shida

HADIAH-HADIAH LAIN:
Blog Uplift + Articles + Advertisement at nescafeais.com x 1 Pemenang
dari Blog Nabila

Articles + T-Shirt + advertisement at waazin.blogspot.com x 1 Pemenang
  dari Blog Shida





 TELEKUNG X 5
dari Blog Shida
 dari Blog Nabila






BAG X 5
dari Blog Shida
dari Blog Nabila



 
 SCARF X 5
dari Blog Shida
dari Blog Nabila



T-SHIRT X 5
dari Blog Shida
dari Blog Nabila









23 comments:

  1. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  2. wahh...x sangka...Alhamdullilah...leh g honeymon skli nie..hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ..
    saya menang ..tahniah juga kepada pemenang yang lain :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah menang ;) Thanks sangat2 ! :D

    Akak boleh tak, nk pm akak je dkt facebook ?

    Sbb saya slalu on facebook je ? boleh ? :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, rezeki..thanks kak shida n reddelima !

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. Blog saya tersenarai :D

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..thanks shida and reddelima..btw,gune details yang aritu je ye shida :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang. =)

    ReplyDelete
  10. wah...ada link blog ahkak...tenkiu...tahniah buat pemenang yang tak pemenang jan bersedih ya....

    ReplyDelete
  11. tahniah buat para pemenang. :D

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...t.kasih Shida & Nabila dan sponsor Red Delima juga para pemenang ..Tahniah !

    ReplyDelete
  13. Ni dh tuntut semua ke blm pmenang ni....jihi..tahniah bt pmenamg semua!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.