Saturday, 23 November 2013

Single Terbaru Nabila AF 2013 - Katakan Saja (lirik lagu)

Assalammualaikum, peace upon you.



Lirik lagu Katakan Saja 
Penyanyi: Nabila AF 2013
 Ciptaan :Zul Mahat

Katakan saja katakanlah
Tak mungkin aku percaya
Biarkanlah saja biarkan
Biarkanlah ku tak bias

Katakan saja kau menyinta
Jangan buatku merana
Jika benar kau tak berdusta
Hidup pastikan bersama

Masih jelas ku ingat
Bila engkau dan aku mula bertemu
Hari makin menghilang
Jika engkau tak putuskan

Janganlah jangan kau cuba untuk menguji
Hati yang kian lama menanti
Kasih yang aku ada hanyalah untukmu
Kasih yang kian lama berputik
Jangan disisih kau buat aku menangis

6 comments:

  1. Hehe best juga suara dia, tapi serius memang Nabilalah peserta paling sabar banyak dengan dugaankan? Huhu apa2 pun tahniah buat Nabila, moga terus sukses dalam bidang nyanyian..

    Mimpi Semalam

    ReplyDelete
  2. antara lagu nabila yang saya minat selain itu amira dan juga indah.

    ReplyDelete
  3. takde astro kat umah,so takde la nak layan AF ,hihi

    ReplyDelete
  4. suke nabila! sbb die comel..
    hehe

    ReplyDelete
  5. suka suara nabila kat sini. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.