Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 13 November 2013

T-Shirt IAM BLOGGER by fizgraphic dengan embossed silkscreen pada tulisan BLOGGER

Assalamualaikum, peace upon you.
Sebenarnya dah seminggu dapat T-Shirt IAM Blogger ni disebabkan shida dahulukan entri-entri yang lain dulu so entri pasal baju ni dah tenggelam dalam draft nasiblah shida ingat hahaa kalau tak bersawang dalam draft tu huhuhu. Thanks juga kepada Blogger Apit sebab offer baju ni kat shida kalau tak dah 4 tahun jadi blogger pun shida tak ada satu pun baju blogger untuk dibuat kenang kenangan. Rugi tau yang tak order baju ni awesome sangat-sangat hehee apa yang penting tulisan BLOGGER tu memang timbul tau!! unik je tengok baju pilihan shida untuk tahun 2013 yang bakal berakhir tak lama je lagi :)
nampak tak tulisan tu timbul?? heheee Inshaa Allah kalau ada banyak permintaan nanti boleh buka balik untuk pre order part2 :)


18 comments:

  1. wah... cantiknye.. hehehe..
    sekali pakai tu rasa gah je jalan dalam mall hahaha.. semua pandang je hahaha..

    ReplyDelete
  2. nak jugak kalau ada buka tempahan part 2 hehehe.. boleh tambah baju koleksi blogger banyak sikit hehehe

    ReplyDelete
  3. wah! beli jugak saya nak beli jugak tapi nak macam logo i am nikon tu..

    ReplyDelete
  4. Cantiknye baju tu. Menarik. dapat promote kite ni blogger. heee~

    Jemput baca belog saya ;)
    www.schajar.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. slm akak, canteknye... teringin laaaa, bapa 1 hrga ? :)

    ReplyDelete
  6. wah bestnya ada baju blog sendiri~
    nak buat gak la hehe

    budoxe follow sini

    ReplyDelete
  7. cantik..kalau warna putih akak suka..

    ReplyDelete
  8. wahhh nice ! tp nak yg jenis tulisan nmpk ala2 serius sikit, chewahh..mcm confirm nak beli je saya nih, haha :D

    ReplyDelete
  9. hihi...bila pkai bangga coz ade stu je dlm dunia tulis my blog...selesai je pkai...tq fizigraphic ^_^

    ReplyDelete
  10. ni klu pkai jejalan ni agak2x ad x org taye apa nama blog awak? hahahah :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.