T-Shirt IAM BLOGGER by fizgraphic dengan embossed silkscreen pada tulisan BLOGGER | Dunia sebenar Shida T-Shirt IAM BLOGGER by fizgraphic dengan embossed silkscreen pada tulisan BLOGGER

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 13 November 2013

T-Shirt IAM BLOGGER by fizgraphic dengan embossed silkscreen pada tulisan BLOGGER

Assalamualaikum, peace upon you.
Sebenarnya dah seminggu dapat T-Shirt IAM Blogger ni disebabkan shida dahulukan entri-entri yang lain dulu so entri pasal baju ni dah tenggelam dalam draft nasiblah shida ingat hahaa kalau tak bersawang dalam draft tu huhuhu. Thanks juga kepada Blogger Apit sebab offer baju ni kat shida kalau tak dah 4 tahun jadi blogger pun shida tak ada satu pun baju blogger untuk dibuat kenang kenangan. Rugi tau yang tak order baju ni awesome sangat-sangat hehee apa yang penting tulisan BLOGGER tu memang timbul tau!! unik je tengok baju pilihan shida untuk tahun 2013 yang bakal berakhir tak lama je lagi :)
nampak tak tulisan tu timbul?? heheee Inshaa Allah kalau ada banyak permintaan nanti boleh buka balik untuk pre order part2 :)


18 Jari Ohsem:

Unknown said...

wah... cantiknye.. hehehe..
sekali pakai tu rasa gah je jalan dalam mall hahaha.. semua pandang je hahaha..

Unknown said...

nak jugak kalau ada buka tempahan part 2 hehehe.. boleh tambah baju koleksi blogger banyak sikit hehehe

adarain said...

wah! beli jugak saya nak beli jugak tapi nak macam logo i am nikon tu..

Siti Hajar said...

Cantiknye baju tu. Menarik. dapat promote kite ni blogger. heee~

Jemput baca belog saya ;)
www.schajar.blogspot.com

Izzati Haniff said...

slm akak, canteknye... teringin laaaa, bapa 1 hrga ? :)

budoxe said...

wah bestnya ada baju blog sendiri~
nak buat gak la hehe

budoxe follow sini

Unknown said...

emm cantik la baju tu..

Unknown said...

Lawanya baju ni. =)

Athirah said...

cantik!!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik tulisan timbul tuu..

Diana Rashid said...

cantik..kalau warna putih akak suka..

Lynn Damya said...

wahhh nice ! tp nak yg jenis tulisan nmpk ala2 serius sikit, chewahh..mcm confirm nak beli je saya nih, haha :D

Azhafizah MN said...

so smart design ni kan :)

Unknown said...

hihi...bila pkai bangga coz ade stu je dlm dunia tulis my blog...selesai je pkai...tq fizigraphic ^_^

Sukma said...

macam best jer....

Unknown said...

Cantik..

Unknown said...

pewiiittt!! smart nyaa....

ayut said...

ni klu pkai jejalan ni agak2x ad x org taye apa nama blog awak? hahahah :D