Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 12 December 2013

12.12.13 suatu yang baru (teaser)

Assalamualaikum wbt, peace upon you.
korang rasa apa ni? maii.. teka dulu hehee.. esok shida bagi tengok gambar penuh :)


17 comments:

  1. apakah ini, design ...hehhe
    sy suka kaler biru

    ReplyDelete
  2. macam gambar katun hehehe..
    3 orang sedang berjalan, seorang lelaki dan dua orang perempuan hehe :)

    ReplyDelete
  3. akak teka...vector fizo omar ngan wifenyer kot

    ReplyDelete
  4. Entah..mcm comel je..hehe

    http://www.ibuzara-corner.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Wahhh macam comel je kak. Hehe

    ReplyDelete
  6. macam ada 3 orang je dalam gambar ni

    ReplyDelete
  7. wlpn x dpt tgk gmbr full.. tapi perghhhh

    ReplyDelete
  8. header baru ke?
    atau header bisnes blog?

    ReplyDelete
  9. macamm nak tukar design baru ke shida..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.