1ST GIVE AWAY BY PINGJE.ORG | Dunia sebenar Shida 1ST GIVE AWAY BY PINGJE.ORG

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 23 December 2013

1ST GIVE AWAY BY PINGJE.ORG

Assalamualaikum, peace upon you.
http://www.pingje.org/static/1st-give-away-by-pingje-org/
Jemput ya kawan lain join juga Giveaway pertama dari Pingje.Org sebuah Laman Perkongsian Artikel Blogger Malaysia! Shida juga salah satu pengguna pingje.org ni sejak pingje ditubuhkan mungkin dalam beberapa bulan ditubuhkan. Nak kata pengguna tetap tu masih tidak sebab shida guna pelbagai. So kalau korang rasa nak extra traffic kan boleh guna pingje.org sebab trafik dia bagi memang keeebaaboomm lah! bukan saja-saja promot tapi memang betul! tak percaya?? boleh try ok :) so bagi yang nak join GA ni juga boleh klik banner atas tu dan good luck untuk semua yang join TAMAT? 23 JAN 2014 selama sebulan berlangsung GA ini :) nak try http://ohpingblog.com pun boleh :) guna mana-mana laman perkongsian artikel korang yang korang rasa selesa dan ok :)

senarai hadiah boleh tengok sini > 36 pemenang dicari!!! tunggu apa lagi join lah!!