Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 7 December 2013

CPUV ke 74 dari Nuffnang | Pusat Pungutan Zakat

Assalamualaikum wbt, peace upon you.
Alhamdulillah dalam-dalam kesibukan pun dapat juga CPUV dari Nuffnang, dah lama juga shida tak update acc Nuffnang ni. Kali ni dapat BE ke 74 untuk tahun 2013. Alhamdulillah syukur walau pun tak banyak earning dia dan banyak cpuv yang dah credited sebab shida tak update tapi tetap berjalan. Terima kasih juga kepada kawan-kawan sebab sudi berkunjung walaupun shida belum lagi berkunjung kembali, sedih pula segan pun ada.Inshaa Allah shida akan kembali seperti biasa. Thanks Nuffnang untuk CPUV CAMPAIGN Pusat Pungutan Zakat.



13 comments:

  1. tahniah kak shida :)
    murah rezeki hehe alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. SALAM KAK SHIDA. TAHNIAH. HAPPY BLOGGER

    ReplyDelete
  3. Murah rezeki Shida.. tahniah..!

    ReplyDelete
  4. wah bestkan dpt cpuv dri nuffnang..hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah, semoga rezeki akan terus melimpah ruah...

    ReplyDelete
  6. saya pun dah lama tak update kak tp be tetap maintain, zero.. btw. tahniah kak shida. rezeki tuh.. hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah shida. akak pon dapat. hehe.

    ReplyDelete
  8. hee...dapat jugak CPUV tu...CPUV Q3 prepaid tu bila la nak metered kan shida...da lama dok terperap kat situ...hee

    ReplyDelete
  9. Congrats shida..moga CPUV terus berkembang :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.