Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 31 December 2013

Cpuv ke 75, 76 dan 77 dari Nuffnang | INTI Cycle 1 Degree Extend

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa macam lama sangat tak buka akaun Nuffnang ni, Alhamdulillah baru dapat cheque ke lima dari Nuffnang pada 9.12.2013 sekarang lam acc Nuffnang ada dalam 50.99 yang jadi cepat sangat naik disebabkan earning cpuv lah, kalau nak kata cpc memang kurang shida dapat banyak. Dah boleh cashout tu tapi nak peraamm dulu dalam bulan 3 atau 4 tahun depan baru proceed :) kalau dalam sebulan RM50++ x 5 bulan dah RM250++ kan so sedap sikit dapat sebab nak tunggu dapat dekat tangan pun sebulan juga kan. Orang kata "simpan sikit-sikit lama-lama berbukit-bukit" tak gitu?? hehee. ok lah hari ni shida sebenarnya nak blogwalking sebab dah lama tak blogwalking kan, agak sibuk dengan kerja harian shida huhuu. Kadang-kadang update pun tak sempat. Design pun sambil-sambil je ni. Thanks kepada semua blogger yang masih sudi datang blog shida ni terharu tau :')


18 comments:

  1. dapat jugak 3 cpuv tu...hee...kalau peram lama sikit earnings tu..merasa la banyak sikit bila cashout kan shida...hee

    P.S - CPUV Q3 Prepaid tu bila agaknya baru nak kredit kan...lama da tunggu...hee

    ReplyDelete
  2. tahniah kak shida 4 on going tu :) kinah satu je hukhk

    ReplyDelete
  3. Tahniah ya. saya dah lama tak dapat CPUV

    ReplyDelete
  4. tahniah shida..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  5. tahniah shida. byk tu naik sebulan rm50. akak berbulan2 baru dpt rm50. huhu.

    ReplyDelete
  6. wah rezeki kak shida dapat 3 skali gus hehe... yg bulan ogos tu still jalan lagi tu.. lama nya hehe ;)
    tahniah kak shida ;)

    ReplyDelete
  7. tahniah kak shida.. sy pun sikit lagi dah boleh cashout dah tu.. tunggu earning berbukit2 baru nak cashout lagi. hehe

    ReplyDelete
  8. wah..rzki..zaza pun nak cuba tgkatkan nuff nanti... :)

    ReplyDelete
  9. rezeki lagi yea shida.....

    ReplyDelete
  10. Wah banyaknya BE akak. Solehah tu pn dlu je dapat BE, skrg dh xd.haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.