Cpuv ke 75, 76 dan 77 dari Nuffnang | INTI Cycle 1 Degree Extend | Dunia sebenar Shida Cpuv ke 75, 76 dan 77 dari Nuffnang | INTI Cycle 1 Degree Extend

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 31 December 2013

Cpuv ke 75, 76 dan 77 dari Nuffnang | INTI Cycle 1 Degree Extend

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa macam lama sangat tak buka akaun Nuffnang ni, Alhamdulillah baru dapat cheque ke lima dari Nuffnang pada 9.12.2013 sekarang lam acc Nuffnang ada dalam 50.99 yang jadi cepat sangat naik disebabkan earning cpuv lah, kalau nak kata cpc memang kurang shida dapat banyak. Dah boleh cashout tu tapi nak peraamm dulu dalam bulan 3 atau 4 tahun depan baru proceed :) kalau dalam sebulan RM50++ x 5 bulan dah RM250++ kan so sedap sikit dapat sebab nak tunggu dapat dekat tangan pun sebulan juga kan. Orang kata "simpan sikit-sikit lama-lama berbukit-bukit" tak gitu?? hehee. ok lah hari ni shida sebenarnya nak blogwalking sebab dah lama tak blogwalking kan, agak sibuk dengan kerja harian shida huhuu. Kadang-kadang update pun tak sempat. Design pun sambil-sambil je ni. Thanks kepada semua blogger yang masih sudi datang blog shida ni terharu tau :')


18 Jari Ohsem:

Ezad Skytech said...

dapat jugak 3 cpuv tu...hee...kalau peram lama sikit earnings tu..merasa la banyak sikit bila cashout kan shida...hee

P.S - CPUV Q3 Prepaid tu bila agaknya baru nak kredit kan...lama da tunggu...hee

Cik Nur™ said...

murah rezeki shida...!

Kin Naz said...

tahniah kak shida 4 on going tu :) kinah satu je hukhk

Ainim Suju said...

Tahniah ya. saya dah lama tak dapat CPUV

Mia Liana said...

congratssss ya shida..

Kisah Si Dairy said...

tahniah...alhamdulillah..rezeki

Normi Nieza said...

tahniah shida..alhamdulillah..

nana kimie said...

tahniah sis:)

Nurul Faiz said...

tahniah shida. byk tu naik sebulan rm50. akak berbulan2 baru dpt rm50. huhu.

ANa Ahmad said...

wah rezeki kak shida dapat 3 skali gus hehe... yg bulan ogos tu still jalan lagi tu.. lama nya hehe ;)
tahniah kak shida ;)

aisya said...

tahniah kak shida.. sy pun sikit lagi dah boleh cashout dah tu.. tunggu earning berbukit2 baru nak cashout lagi. hehe

zaza zehra said...

wah..rzki..zaza pun nak cuba tgkatkan nuff nanti... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Nadia Johari said...

sifu..hebat sifu ni

azizah :) said...

wahhhh tahniah shidaa

Azhafizah Md Nor said...

Banyaknye CPUV Shida..tahniah!

Sukma Haron said...

rezeki lagi yea shida.....

Solehah Shamsuddin said...

Wah banyaknya BE akak. Solehah tu pn dlu je dapat BE, skrg dh xd.haha