Design Bookmark Calendar dan Mini Calendar Vintage Version | Dunia sebenar Shida Design Bookmark Calendar dan Mini Calendar Vintage Version

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 25 December 2013

Design Bookmark Calendar dan Mini Calendar Vintage Version

Assalammualaikum, peace upon you.
Shida ada design dan print extra bookmark dan mini calendar 2014 untuk kawan-kawan, disebabkan yang sebelum ni dah habis shida beri pada pemenang-pemenang yang shida sponsor dan kawan-kawan yang nak exchange. So print baru dengan design baru seperti di atas. So tema pilihan kali ni blue vintage yang nampak sejuk dan aman je bila tengok. Biru memang tak boleh dipisahkan hehee :) entah dulu boleh lagi tak ada biru tapi kali ni warna biru bagaikan satu sumber inspirasi bagi shida. Ada saja idea bila tengok warna-warna biru yang comel lote ni :) so far macam dulu. Nak explore lebih-lebih belum cukup pro dalam bidang edit dan design ni, masih belajar dan menapak dalam dunia design. Berminat nak buat? PM shida ok :)


18 Jari Ohsem:

Unknown said...

Cantik ;D

cik violet said...

comel :)

Dingdang said...

untungnya kalau pandai buat sendiri kan. ekslusif tu :)

budakbandunglaici said...

Senang. 2 dlm 1. Kad business dgn kalendar

kisah si dairy said...

cantiknya shida...

Unknown said...

Lawa la. My favourite colour. =)

ZH Blogger

ezy.xixii said...

shomellllll~ hehe

Nadia Johari said...

siapakah doodle lelaki itu..ehhehe..rindu dgn shida..lama tak terjah ni

Unknown said...

cantikk vantagee!! suka suka!

Maria Firdz said...

lembut biru, sama dgn tema blog... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiknya yunk..

Azhafizah MN said...

cantiknye..nak jugak ni..heee..

Azhafizah MN said...

cantiknye..nak jugak ni..heee..

Solehah Shamsuddin said...

Warna pilihan tenang je. Soft blue tu :)

Unknown said...

hehehe wah cantiknye kak..

Liniey Nor said...

awesome :)

Sukma said...

memang nampak kiut dan menarik sangat....nak ler satu Shida, nak letak kat desk computer....

Unknown said...

comelnye. hehe