Design Bookmark Calendar dan Mini Calendar Vintage Version | Dunia sebenar Shida Design Bookmark Calendar dan Mini Calendar Vintage Version

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 25 December 2013

Design Bookmark Calendar dan Mini Calendar Vintage Version

Assalammualaikum, peace upon you.
Shida ada design dan print extra bookmark dan mini calendar 2014 untuk kawan-kawan, disebabkan yang sebelum ni dah habis shida beri pada pemenang-pemenang yang shida sponsor dan kawan-kawan yang nak exchange. So print baru dengan design baru seperti di atas. So tema pilihan kali ni blue vintage yang nampak sejuk dan aman je bila tengok. Biru memang tak boleh dipisahkan hehee :) entah dulu boleh lagi tak ada biru tapi kali ni warna biru bagaikan satu sumber inspirasi bagi shida. Ada saja idea bila tengok warna-warna biru yang comel lote ni :) so far macam dulu. Nak explore lebih-lebih belum cukup pro dalam bidang edit dan design ni, masih belajar dan menapak dalam dunia design. Berminat nak buat? PM shida ok :)


18 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Cantik ;D

cik violet said...

comel :)

Nurul Faiz said...

untungnya kalau pandai buat sendiri kan. ekslusif tu :)

Marou Apple Hijau said...

Senang. 2 dlm 1. Kad business dgn kalendar

Kisah Si Dairy said...

cantiknya shida...

Ahmad Zaki said...

Lawa la. My favourite colour. =)

ZH Blogger

Puan Ezy said...

shomellllll~ hehe

Nadia Johari said...

siapakah doodle lelaki itu..ehhehe..rindu dgn shida..lama tak terjah ni

azizah :) said...

cantikk vantagee!! suka suka!

Maria Firdz said...

lembut biru, sama dgn tema blog... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiknya yunk..

Azhafizah Md Nor said...

cantiknye..nak jugak ni..heee..

Azhafizah Md Nor said...

cantiknye..nak jugak ni..heee..

Solehah Shamsuddin said...

Warna pilihan tenang je. Soft blue tu :)

ANa Ahmad said...

hehehe wah cantiknye kak..

Liniey Nor said...

awesome :)

Sukma Haron said...

memang nampak kiut dan menarik sangat....nak ler satu Shida, nak letak kat desk computer....

aisya said...

comelnye. hehe