Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 25 December 2013

Design Bookmark Calendar dan Mini Calendar Vintage Version

Assalammualaikum, peace upon you.
Shida ada design dan print extra bookmark dan mini calendar 2014 untuk kawan-kawan, disebabkan yang sebelum ni dah habis shida beri pada pemenang-pemenang yang shida sponsor dan kawan-kawan yang nak exchange. So print baru dengan design baru seperti di atas. So tema pilihan kali ni blue vintage yang nampak sejuk dan aman je bila tengok. Biru memang tak boleh dipisahkan hehee :) entah dulu boleh lagi tak ada biru tapi kali ni warna biru bagaikan satu sumber inspirasi bagi shida. Ada saja idea bila tengok warna-warna biru yang comel lote ni :) so far macam dulu. Nak explore lebih-lebih belum cukup pro dalam bidang edit dan design ni, masih belajar dan menapak dalam dunia design. Berminat nak buat? PM shida ok :)


18 comments:

  1. untungnya kalau pandai buat sendiri kan. ekslusif tu :)

    ReplyDelete
  2. Senang. 2 dlm 1. Kad business dgn kalendar

    ReplyDelete
  3. siapakah doodle lelaki itu..ehhehe..rindu dgn shida..lama tak terjah ni

    ReplyDelete
  4. cantikk vantagee!! suka suka!

    ReplyDelete
  5. lembut biru, sama dgn tema blog... :)

    ReplyDelete
  6. Warna pilihan tenang je. Soft blue tu :)

    ReplyDelete
  7. memang nampak kiut dan menarik sangat....nak ler satu Shida, nak letak kat desk computer....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.